Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuorovastaava, ravintola

Osuuskauppa Arina Kittilä

Break Sokos Hotel Levi on ketjun pohjoisin hotelli ja sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Levin sykettä. Hotelli on tunnettu ja palkittu vieraanvaraisesta ja rennosta palvelusta sekä upeista puitteistaan. Break Sokos Hotel Levi valittiin Sokos Hotels -ketjun parhaaksi hotelliksi 2018. Hotellissa on 202 huonetta, kokoustiloja, Coffee House kahvila ja Ravintola Kiisa.


Break Sokos Hotel Levin ravintola Kiisa etsii
KEITTIÖN VUOROMESTARIA
vastaamaan ravintolan keittiön laadun sekä konseptin ylläpitämisestä, asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstöstä yhdessä muun esimiestiimin kanssa.

Jotta pärjäisit tässä hommassa, tulisi sinulla olla alan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Sinulta tulee löytyä myös osaamista ostotoimintaan, hävikin ja katteen hallintaan. Tärkeää on myös sitoutuminen konseptin toteuttamiseen, iloinen palveluasenne ja laadukas työnjälki.

Koska meillä on täällä niin hyvä työporukka, toivomme myös uudelta työkaverilta tiimityötaitoja ja sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin. Toivomme, että omalla positiivisella asenteellasi ylläpidät hyvää tiimihenkeä ja johdat tiimiäsi huippusuorituksiin. Ilahdutathan omalla läsnäolollasi niin asiakkaat kuin työkaveritkin.

Jos päädyt meille töihin, tarjoamme sinulle käytännönläheisen ja ammattitaitoisen perehdytyksen tehtävään. Saat monipuoliset työskentelymahdollisuudet sekä kansainvälisen työympäristön Break Sokos Hotel Levillä. Saat mahdollisuuden edulliseen majoittumiseen henkilökunnan asunnossa ja tarjoamme sinulle myös henkilökunnan käytössä olevan hissilipun Levin upeisiin rinteisiin ja pääsyn kuntosalille. Lisäksi saat Break Sokos Hotel Levin, Osuuskauppa Arinan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Mukaan pakettiin tulee tietysti mahtavat ja energiset työkaverit!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen työajalla 112,5h/3 vko.
Tehtävään kuulu myös hotellin aamiaistoimintaan osallistuminen.

Hae paikkaa viimeistään 10.11.2020 mennessä.
Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Löydät meidät myös somesta Facebookista ja Instagramista @Ravintola_Kiisa
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jani Mantere p. 044 788 6102.
Työpaikan osoiteTähtitie 5, 99130 SIRKKA
PalkkausTES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, 112,5h/3vkoa
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.11.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-LEVI/Keitti%C3%B6n-vuoromestari--Break-Sokos-Hotel-Levin-ravintola-Kiisa_R-3255
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-LEVI/Keitti%C3%B6n-vuoromestari--Break-Sokos-Hotel-Levin-ravintola-Kiisa_R-3255
Ilmoitus jätetty21.09.2020
Ilmoitusnumero10466267

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin