Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyöt (kesään mennessä 18 vuotta täyttäneille)

Osuuskauppa Keskimaa Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Keuruu, Kivijärvi, Kyyjärvi, Laukaa, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari, Ääne

Tee unelmistasi totta - tule meille kesätöihin!

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys. Etsimme kesäksi joukkoihimme palveluhenkisiä, positiivisia tiimipelaajia kaikille toimialoillemme.

Tehtävissämme menestyminen edellyttää kykyä ajatella asioita asiakkaan näkökulmasta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja tehokasta työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle ansioiden lisäksi mukavan työpaikan ja superkivat työkaverit! Ja itseasiassa, sinulle löytyy työkaveri Suomen lähes joka kulmalta, sillä S-ryhmä työllistää yli 40 000 henkilöä. Samaa porukkaa ollaan. Sen huomaa siitäkin, kun ajat S-ryhmän liikennemyymälän, marketin tai hotellin pihaan missä päin Suomea hyvänsä, työkaveri antaa sinulle mojovan henkilökunta-alennuksen.

Entä tiesitkö sitä, että meillä on ilo olla yksi Suomen vetovoimaisimpia ja suurimpia työnantajia! Tämä kesätyö voi siis olla pitkän S-urasi alku. Koolla on merkitystä, kun mietit minkälaisen määrän mielenkiintoisia tehtäviä ja työuria S-ryhmä voi tarjota!

Lähde: sok.fi

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin