Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keittiöpäällikkö

Osuuskauppa Keula Rauma

Arki erottaa - Amarillo yhdistää!

Kuulumalla Amarillon Heimoon kuulut ryhmään, joka on ylpeä työstään.

Amarillo ravintolaketju on yksi S-ryhmän vanhimmista ja parhaiten toimivista ketjuista. Rauman Amarillossa on nautittu ketjun kehitystyön viimeisimmistä hedelmistä viime vuonna toteutetusta konseptimuutoksen alkaen.

Nykyisen keittiöpäällikkömme siirtyessä uusiin tehtäviin, haemme uutta keittiöpäällikköä johtamaan joukkoja, cheftainereita, etulinjasta. Tässä toimenkuvassa esimiestyö ja johtaminen ovat erityisesti keskiössä!

Olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen persoona, joka on jo ehtinyt hankkia kannuksia muutamissa eri taisteluissa. Tiedät, miten saat ryhmäsi onnistumaan työssään ja ravintolakeittiön arjen sujumaan. Otat roolia ja kannat vastuuta.

Odotamme työnhakijoilta:
- osaamista lounaan ja à la carten valmistamisesta
- kokemusta esimiestyöstä
- tiimityötaitoja
- sitoutuneisuutta työhön

Eduksi hakijoille katsomme aikaisemman kokemuksen konseptiohjatusta ravintolatoiminnasta ja tapahtumaravintolan keittiön johtamisen.

Amarillo Rauma tarjoaa sinulle paikan ketjuohjatun ravintolatoiminnan kotimaisella huipulla, rennossa ja innostavassa työskentelyilmapiirissä. Lisäksi pakettiin kuuluvat Osuuskauppa Keulan mittavat henkilöstöedut, joista voit nauttia kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Kulttuuri- ja liikuntaetuja käyttelet kätevästi e-passilla.
WWW-osoitehttp://www.keula.fi
YhteystiedotKari Junnila, ravintolapäällikkö: kari.junnila@sok.fi tai 0400 605 921
Työpaikan osoiteSavilankatu 1, 26100 RAUMA
PalkkausMaRa:n TES:n mukainen
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaheti / sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 112,5/3 vko
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy15.07.2020 klo 23:00
Jätä hakemusHakemukset verkkolomaketta käyttäen.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/AMARILLO-RAUMA/Keittipllikk_R-2094-1
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10389917

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin