Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyö 2019, Osuuskauppa Keula

Osuuskauppa Keula Eura, Eurajoki, Rauma, Säkylä, Laitila, Pyhäranta

Osuuskauppa Keula on yli 30 000 asiakasomistajan omistama raumalainen yritys. Keulan palveluksessa on n. 500 henkilöä. Keulan liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC-liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä joukkoomme!

Täytä hakulomake, missä kerrot tarkemmin itsestäsi sekä missä tehtävässä ja yksikössämme mieluiten työskentelisit. Hakemukset ohjautuvat toimipaikkojen esimiesten käyttöön ja otamme tarvittaessa yhteyttä.

Etsimme kesätyöntekijöitä myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, ravintolatyöntekijän ja parturi-kampaajan tehtäviin. Kesätyöntekijöitä tarvitsemme ajalle huhtikuu-syyskuu toimipaikasta riippuen. Kesätyöpaikat ovat Eurassa, Eurajoella, Laitilassa, Pyhärannassa, Raumalla ja Säkylässä.

Henkilöstölleen Osuuskauppa Keula tarjoaa nykyaikaisen ja kehittyvän työympäristön, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä ison talon edut. Tarjoamme näköalapaikan Rauman talousalueen suurimmassa palvelualan yrityksessä.

Odotamme positiivista asennetta työhön ja asiakaspalveluun, reippautta, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä kiireen keskellä sekä valmiutta työskennellä vuoro- ja viikonlopputyössä.

Katsomme eduksi, mikäli opiskelet kaupan-, ravintolan- tai kauneudenalan ammattilaiseksi.

Tarvittaessa saat lisätietoja toimipaikkojen esimiehiltä.

Lähde: sok.fi

66 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin