Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Osuuskauppa Keula Rauma

AVOIN TYÖHAKEMUS OSUUSKAUPPA KEULAAN

117-vuotiaan Osuuskauppa Keulan omistaa yli 31.000 asiakasomistajaa ja työntekijöitä palveluksessamme on noin 500. Osuuskauppa Keula on osa valtakunnallista S-ryhmää. Keulan liikevaihto on noin 150 milj. € ja Bonusta jaetaan vuosittain noin 6 milj. €. Asiakasomistajamme hyötyvät paikallisen osuuskaupan jäsenyydestä keskittämisen, etujen ja hyvän palveluverkoston kautta. Tavoitteenamme on tuottaa ylivoimaista hyötyä ja helppoutta arkeen. Keulan liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC-liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta sekä S-Pankki.

TULE MEILLE TÖIHIN!

Oletko sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen, kaupan, ravintolan tai pankin eri tehtävistä kiinnostunut henkilö?

Hakemamme henkilöt ovat asiakaspalveluhenkisiä ja iloisia tiimityöntekijöitä. Odotamme positiivista palveluasennetta, yhteistyökykyä sekä itsenäistä, reipasta ja ripeää otetta työhön. Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa vuoroissa kaikkina liikkeidemme aukioloaikoina.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä Osuuskauppa Keulan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Arvostamme työhön soveltuvaa koulutusta ja kokemusta, mutta vielä tätäkin enemmän työtä pelkäämätöntä asennetta.

Kerrothan hakemuksessasi, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Lisäksi voit halutessasi kertoa, missä toimipaikoissa haluaisit mieluiten työskennellä.

Käsittelemme avoimet hakemukset kolmen kuukauden pituisissa jaksoissa. Avoimen hakemuksen lisäksi kannattaa lähettää myös yksittäistä tehtävää koskeva hakemus, mikäli sinua kiinnostava paikka aukeaa haettavaksi.

HUOMAATHAN, että otamme avoimen hakemuksen jättäneisiin yhteyttä vain, mikäli sopivia tehtäviä vapautuu haettavaksi.

ODOTAMME HAKEMUSTASI!
WWW-osoitehttp://www.keula.fi
YhteystiedotLauri Friman, 0440867160, lauri.friman@sok.fi
Työpaikan osoite26100 RAUMA
PalkkausKaupan tes
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö, sopimuksen mukaan
Työn kesto1 - 3 kk, sopimuksen mukaan
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/Osuuskauppa-Keula--myyj_R-3673
Ilmoitus jätetty30.10.2020
Ilmoitusnumero10505284

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

79 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin