Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Osuuskauppa Keula Rauma

Kesäksi Keulaan, vastuulliseen kesäduuniin

Meillä Keulassa menestyt, kun teet työsi reippaasti ja olet liikkeellä positiivisella asenteella, joka näkyy niin asiakkaille kuin työkavereille. Kokemus vastaavista töistä on eduksi, mutta emme edellytä sitä. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät heille osoitettaviin tehtäviin ja työtä tehdään tiimeissä toisia auttaen ja opastaen.
Työpäivät toimipaikoissamme ovat vauhdikkaita ja tahtia kiristetään asiakaspaineen mukaan. Saat Keulan kesätöistä todennäköisesti eniten irti, jos pidät fyysisestä työstä, monipuolisista tehtävistä ja asiakkaiden ilahduttamisesta.
Keulassa kesätyöntekijät toimivat mm. myyjinä, liikennemyymälätyöntekijöinä ja tarjoilijoina - marketeissa, liikennemyymälöissä ja ravintoloissa. Työvuorot ovat vaihtelevia sisältäen yhtä lailla aamu-, päivä- ja iltavuoroja niin viikonloppuina kuin juhlapyhinä, toimipaikkojen aukioloaikojen mukaisesti.

Voit halutessasi tutustua Osuuskauppa Keulaan sen työntekijöiden johdattamana osoitteessa: #Keulahahmo - Keula.fi. Heidän kokemuksensa ja kertomuksensa avaavat näkymää siihen, miltä Keula näyttää niin sanotusti sisältä päin katsottuna. Ohessa muutamia poimintoja eri toimialoilta:
Kesätyökokemuksia: https://keulahahmo.fi/tarinat/keula-tarjoaa-monipuolista-kesatyokokemusta
Sale Syväraumankatu: https://keulahahmo.fi/tarinat/uusiutunut-sale-syvaraumankatu-on-myos-matkailijoiden-lahikauppa
S-market Äyhö: https://keulahahmo.fi/tarinat/s-market-ayho-aina-asiakasta-varten
Presso Äyhö: https://keulahahmo.fi/tarinat/ayhon-presson-kotiruokalounas-vetaa-vakea
Prisma Ravintolamaailma: https://keulahahmo.fi/tarinat/ravintolamaailmassa-hellitaan-herkkusuita
ABC Kortela: https://keulahahmo.fi/tarinat/kortelasta-palvelua-kellon-ympari-vuoden-jokaisena-paivana

Toivomme, että olet valmis tekemään töitä mahdollisimman pitkän pätkän kesää. Töitä on tarjolla vaihtelevasti toukokuusta syyskuulle asti, Covid-19 epidemiassa tapahtuvat muutokset huomioon ottaen.

Työssä tarvittavat vaatteet, työvälineet ja henkilökohtaiset suojaimet saat työnantajan toimesta.

Osuuskauppa Keula on mukana "Vastuullinen Kesäduuni" -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat toteuttamaan vastuullisen kesätyön periaatteita, joita ovat mm.: kesätyöntekijöiden perehdytys ja ohjaus, oikeudenmukainen ja tasapuolinen kohtelu sekä kohtuullisen palkan maksaminen (noudatamme kunkin toimialan voimassa olevaa työehtosopimusta). Jokaisen kesätyöntekijän kanssa tehdään kirjallinen työsopimus ja työn päätyttyä jokaiselle laaditaan kirjallinen työtodistus.

Keulan kesätyöntekijät saavat käyttöönsä Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedut; alennuksia tuote- ja palveluostoista, esimerkiksi 5 - 15 %:n alennuksen käyttötavaroista, henkilökuntahintaiset hotellihuoneet ja 25 %:n alennuksen Keulan ravintoloiden ruoasta ja juomasta.

Kesätyöntekijänä olet etulyöntiasemassa Keulan tulevia työtehtäviä hakiessasi. Useat kesätyöntekijät jatkavat Keulassa kesän jälkeen esim. välivuotta opiskeluista pitäen tai työskennellen opintojen ohessa.

Jätä hakemuksesi Keulan kesätöihin oheisen linkin kautta 28.2.2021 mennessä. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana.

HUOM! Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun haku järjestetään myöhemmin keväällä. Tämän kesätyörekrytoinnin kautta ei voi hakea T&T-harjoitteluun.

Tervetuloa hakemaan töihin Keulaan!
WWW-osoitehttp://www.keula.fi
YhteystiedotLauri Friman 0440867160 lauri.friman@sok.fi
Työpaikan osoite26100 RAUMA
PalkkausTes mukaan
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kesto1 - 3 kk, Sopimuksen mukaan
Haku päättyy28.02.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/PRISMA-RAUMA/Kesty-2021_R-4425
Ilmoitus jätetty04.01.2021
Ilmoitusnumero10567299

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin