Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoropäällikköitä Sokos Hotel Puijonsarveen

Osuuskauppa PeeÄssä, MaRa, Hotellit, Original Sokos Hotel Puijonsarvi Kuopio

Kuopion kauneus hehkuu timantteina niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa ihmisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli ja silti tunnelmaltaan lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa. Uudistunut uniikki ravintola Ehta on ihastuttava sekoitus premiumluokan makuja, rouheutta ja tyylikkyyttä. Ehtan listan kärkituotteina ovat kaupungin parhaat burgerit sekä italialaisessa pizzauunissa tehdyt pizzat. Frans & Sophie tarjoaa pienen palan Ranskaa keskellä Kuopiota, jossa voit aistia ranskalaisen herkkumaailman niin suulla, silmillä kuin sielullasi.

Etsimme nyt kehittymis- ja kehittämishaluisia persoonia vahvistamaan vuoroesimiestiimiä.
Olet oma-aloitteinen ja määrätietoinen vastuunkantaja positiivisella ja iloisella asenteella, mutta myös vahva tiimipelaaja. Sinulla pysyy monet langat käsissäsi, nautit vauhdista ja asioiden organisoinnista sekä olet valmis heittäytymään yhdessä tiimisi kanssa. Vuoropäällikkönä olet tärkeässä roolissa asiakastyytyväisyyden ja henkilökunnan hyvän työfiiliksen varmistajana. Haluat sparrata tiimisi onnistumaan ja toimit itse esimerkkinä eturintamassa.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vahvaa aiempaa työkokemusta.

Edellytämme koko hotellin henkilökuntamme sitoutuvan yhdessä sovittuihin palvelulupauksiin:

- Tervehdin aidosti hymyillen
- Autan ilolla
- Olen kiinnostunut ja kuuntelen
- Olen aito ja originaali

TARJOAMME
- Monipuoliset ja vaihtelevat työskentelymahdollisuudet
- Näköalapaikan arvostetussa hotelliketjussa
- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi laajassa toimipaikkaverkostossamme
- Osuuskauppa PeeÄssän ja S-ryhmän laajat henkilöstöedutOlemme asiakkaidemme omistama palveluyritys Pohjois-Savossa. Tehtävämme on tuottaa palveluja ja etuja omistajille, joita on jo yli 118 000 omistajaa. Toiminnastamme syntyvä tulos käytetään alueemme omistajien hyväksi.
Tarjoamme iloista ja aitoa asiakaspalvelua yli 80 toimipaikassamme. Asiakkaita palvelee noin 1 700 peeässäläistä kaupoissa, ravintoloissa, hotelleissa ja liikennemyymälöissä. Meiltä saa myös rautakaupan ja kauneudenhoidon palveluja. Ostosten lomassa hoidat meillä kätevästi myös pankkiasiat.

Lähde: sok.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin