Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokkeja Original Sokos Hotel Puijonsarveen

Osuuskauppa PeeÄssä, Original Sokos Hotel Puijonsarvi Kuopio

Kuopio on yhtä tunnettu Kallavedestä, Puijon tornista ja kalakukosta, kuin Puikkaristakin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi sijaitsee Snellmanin puiston vieressä, keskeisellä paikalla lähellä toria ja Kallavettä, aivan Kuopion keskustan tuntumassa. Puijonsarvi on Savon sydämen suurin kokoushotelli, josta löytyy useiden erilaisen kokoustilojen lisäksi 300 hotellihuonetta, uniikki ravintola Ehta, Frans&Sophie Bistro, saunatiloja ja uusi kokous- tapahtuma ja juhlatila Puikkari Conference. Kokous-, tapahtuma- ja ravintolatoiminta näyttelevät merkittävää osaa hotellin toiminnassa, joten hotellin sydämessä, keittiössä hääritään aikaisesta aamusta myöhäiseen yöhön saakka. Puijonsarven ravintoloissa yhdistyy välitön rento tunnelma, rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen.

Oletko etsimämme kokki?

Puijonsarvi etsii iloiseen keittiötiimiin ammattitaitoisia, kehittymishaluisia ja energisiä kokkeja. Hotellin keittiöstä valmistuvat niin maittava aamiainen, kokous- ja juhlatarjoilut, a la carte annokset, kuin buffet ja bankettiruokailutkin. Puijonsarven keittiössä pääset halutessasi luomaan uusia annoksi uniikkiin ravintolaan, näyttämään taitosi menusuunnitteluissa ja vaikkapa loihtimaan upeita hääkattauksia. Hotellin keittiössä pääset kehittämään myös omaa ammattitaitoasi sinulle sopivalla tavalla. Kaikkia osa-alueita sinun ei tarvitse vielä osata, mutta halu oppia ja oikea asenne ovat meille tärkeintä. Jos olet ammattitaitoinen, oma-aloitteinen, nautit monipuolisesta työstä ja intohimonasi on tuottaa elämyksiä ruoan kautta, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja eduksi katsomme, jos sinulla on jo muutamia työvuosia kokkina takana.

Tarjoamme vakituisia työsuhteita, työtunnit ovat keskimäärin 90h/3vko, mutta myös muunlaisia sopimuksia on mahdollista tehdä. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus työskennellä Osuuskauppa PeeÄssän muissa ravintoloissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pian, jotta pääsemme sopimaan mahdollisesti haastattelusta.

Onko Sinulla?
- intohimo maukkaan ja laadukkaan ruoan valmistamiseen
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- hyvä paineensietokyky
- halu työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä
- halu päästä toteuttamaan itseäsi ympäristössä, jossa olemme ylpeitä tuotteistamme

Arvostamme
- kokin pätevyyttä ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- halua kehittyä ja kehittää
- iloista ja energistä asennetta
- kykyä hallita useita eri toimintoja samanaikaisesti

Tarjoamme
- paikan arvostetussa hotelliketjussa
- Osuuskauppa PeeÄssän ja S-ryhmän laajat henkilöstöedut
- monipuoliset ja haastavat työtehtävät
- mahdollisuuden kehittää osaamistasi laajassa toimipaikkaverkostossamme

Olemme asiakkaidemme omistama palveluyritys Pohjois-Savossa. Tehtävämme on tuottaa palveluja ja etuja omistajille, joita on jo yli 118 000 omistajaa. Toiminnastamme syntyvä tulos käytetään alueemme omistajien hyväksi.
Tarjoamme iloista ja aitoa asiakaspalvelua yli 80 toimipaikassamme. Asiakkaita palvelee noin 1 700 peeässäläistä kaupoissa, ravintoloissa, hotelleissa ja liikennemyymälöissä. Meiltä saa myös rautakaupan ja kauneudenhoidon palveluja. Ostosten lomassa hoidat meillä kätevästi myös pankkiasiat.

Lähde: sok.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin