Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag, Kauppa Raasepori

Myyjä, S-Market Tammisaari

S-Market Tammisaari hakee myyjää vakituiseen työsuhteeseen, viikkotyöaika keskimäärin 10-15h/vko, paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on asiakasomistajien omistama Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla toimiva S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa.
Osuuskauppa harjoittaa päivittäis- ja käyttötavarakauppaa, rautakauppaa, puutarha- ja kukkamyyntiä, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa sekä ravintolatoimintaa . Osuuskaupalla on toimialueellaan yli 50 toimipaikkaa ja lisäksi sillä on valtakunnallisia ja alueellisia yhteistyökumppaneita. Varuboden-Osla on toimialueellaan merkittävä työnantaja työllistäen yli 1000 oman alansa ammattilaista.
Alueellisuus ja yhteisöllisyys ilmenevät monin tavoin Varuboden-Oslan runsaan 68 000 asiakasomistajan huomioimisessa. Osuustoiminnallisten periaatteiden mukaisesti Varuboden-Osla käyttää liiketoiminnastaan syntyvän liikevoiton alueensa ja asiakasomistajiensa hyväksi. Myös Varuboden-Oslan yhteistyökumppaneiksi on valittu sellaisia yrityksiä, organisaatioita ja tapahtumia, joilla on alueellista merkitystä.


S-Market-myyjä vastaa omalta osaltaan konseptin toteuttamisesta ja asiakaspalvelusta toimipaikassa. Myymälässä työ sisältää asiakaspalvelua: kassa- ja hyllytystyötä. Työtä ohjaavat ketjun liikeidea, strategia, ketjutoiminta ja asiakasomistajan edut sekä VBO:n arvot.

Edellytämme Sinulta
- positiivista palveluasennetta ja reipasta otetta
- tarkkuutta, täsmällisyyttä ja vastuuntuntoisuutta
- mahdollisuutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina (myös viikonloppuisin)
- kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä tiimityöskentelytaitoja
- intoa tehdä työvuoroja tarvittaessa myös muissa VBO:n yksiköissä
- molempien kotimaisten kielten hallinnan

Tarjoamme
- vakituisen työsuhteen, keskim. 10h-15h/vko
- tarvittavan perehdytyksen tehtäviin
- nuorekkaan, mukavan ja ihmisläheisen työympäristön
- mahdollisuuden lisätyöhön myös muissa VBO:n toimipaikoissa
- VBO:n hyvät ja kattavat henkilöstöedut

Lisää VBOsta pääset lukemaan http://www.vbo.fi ja somekanavistamme

Lähde: sok.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin