Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

MYYJÄKSI JOUSTAVAAN KEIKKATYÖHÖN (alle 18h/vko)?

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag, Kauppa Kauppa

MYYJÄKSI JOUSTAVAAN KEIKKATYÖHÖN?

Sopiiko sinulle parhaiten tehdä alle 18 tuntia viikossa kaupan alan töitä ja haluat olla Varuboden-Oslan kaupoissa töissä? Tämän mahdollistaa meidän yhteistyökumppani Extraajat.

Lue lisää ja hae tästä https://www.extraajat.fi/tyopaikka/?job=737

Mitä jos nappaisit itsellesi työn, jota voit tehdä joustavasti silloin kuin sinulle sopii, samalla työelämätaitojasi kehittäen? Työ Extraajana sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen oheen tai muuhun elämäntilanteeseen, joka vaatii työaikoja, jotka voit itse valita.

Extraajan työ on kaupan alan keikkatyötä, mutta samalla mahdollinen ponnahduslauta kaupan alalle, tai jopa vakituiseen työpaikkaan. Extraajana työskentelet ansaiten kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä. Sinun aikatauluusi sopivien työvuorojen valitseminen sujuu helposti Extranet-järjestelmän tai mobiilisovelluksen kautta. Lisäksi koulutamme sinut työsuhteen alussa tehtävääsi ja suoritat itsellesi ikärajapassin sekä veikkauksen pätevyyden.


ONKO SINUSTA HYVÄKSI MYYJÄKSI?

Ruokakaupat ja myyjän rooli ovat meille kaikille tuttuja vähintään asiakkaan näkövinkkelistä. Myyjä on usein ainoa kaupan henkilökuntaa edustava kontakti, joka asiakkaalla on. Hyvä myyjä tekee vaikutuksen asiakkaaseen ja saa hänet valitsemaan juuri tuon kaupan yhä uudelleen. Hyvä myyjä huomioi asiakasta aina hymyillen ja tervehtien.

Hyvä myyjä takaa sujuvan palvelukokemuksen rahastustilanteessa ja osallistuu tarvittaessa myös hyllytystyöhön ja muihin kaupan tehtäviin. Hän on ystävällinen ja kohtelias kaikille asiakkaille, ja saa asiakkaan huononkin tuulen kääntymään myötätuuleksi. Hyvä myyjä on myös tehokas ja nopea. Hän ei seisota asiakkaitaan jonossa. Kaikista ei ole erittäin hyviksi myyjiksi. Onko sinusta?

MILLAISTA ON TYÖ EXTRAAJANA?

Kun sinusta tulee Extraaja, voit alkaa varata työvuoroja ja tehdä keikkatyötä kauttamme. Extraajana työllistyt meille vuokratyöntekijäksi. Me tarjoamme sinulle töitä aina, kun asiakkailla on tarvetta työntekijälle.

Saat itse valita omat työvuorosi sovelluksemme kautta. Voit siis työskennellä joustavasti juuri oman elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Voit olla meihin aina yhteydessä sinua askarruttavissa työasioissa.

MITÄ ME EXTRAAJAT TARJOAMME SINULLE?

Vuokratyösuhteesi meillä Extraajissa alkaa perehdytyksellä. Siksi emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on erittäin hyvän kassamyyjän asenne! Perehtymisesi avuksi saat verkkokoulutuspohjan, jossa pääset suorittamaan kaupan alaan liittyvät kurssit veikkaus sekä ikärajapassin.

Lisäksi:

Kehität myöhempää työelämääsi varten tärkeitä vuorovaikutustaitoja ja kartutat kokemusta asiakaspalvelutyöstä.
Valitset aikatauluusi sopivat työvuorot Extranet -järjestelmästämme tai mobiilisovelluksesta.
Saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä.
Joka neljäs työntekijämme on päätynyt työskentelemään kaupan alalle vakituisesti. Se on paljon ottaen huomioon, miten moni tulee näihin töihin ”väliaikaisesti”.

Lähde: sok.fi

408 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin