Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Apulaistoimipaikkapäällikkö, S-market Siuntio

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag, Kauppa, S-marketit, S-market Siuntio Siuntio

S-MARKET SIUNTIO HAKEE APULAISTOIMIPAIKKAPÄÄLLIKKÖÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN, VIIKKOTYÖAIKA KESKIMMÄRIN 37,5H/VKO

Uskotko sopivasi luonteeltasi parhaiten työpaikkaan, jossa työpäivät koostuvat erilaisista ihmiskohtaamisista ja työ sijoittuu tapahtumarikkaaseen ja moderniin ympäristöön vailla tylsiä hetkiä? Sopisiko tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi parhaiten joustava ja luotettava vuorotyö, joka antaa mahdollisuuden vaihtelevan arkesi etukäteissuunnitteluun ja sujuvaan pyörittämiseen?

Apulaistoimipaikkapäällikkönä vastaat yhdessä henkilökunnan kanssa asiakastyytyväisyydestä, palvelusta, prosesseista, henkilökunnan työnohjauksesta ja tuloksellisuudesta. Apunasi on S-market Siuntion toimipaikkapäällikkö ja sen ammattitaitoinen henkilöstö. Apulaistoimipaikkapäällikön työtehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä töitä ympäristössä, joka opettaa rautaista priorisointia, ripeää reaktiokykyä ja vetovoimaisia asiakaspalvelutaitoja.

Onnistuaksesi tehtävissäsi, odotamme:
- Näyttöä kyvystä valmentavaan esimiestyöhön ja vahvaa kaupan osaamista sekä aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä - Johdat ihmisiä edestäpäin yhdessä tehden sekä samalla kannustaen ja kehittäen tiimisi jäseniä huippusuorituksiin.
- Jämäkkyyttä ja tarkkuutta arjen palveluprosessien johtamisessa sekä vastuuntuntoista työotetta - Uskallat hypätä tilanteeseen kuin tilanteeseen, etkä pelkää vastuunottoa tai haastavia tilanteita.
- Myyntihenkisyyttä, tuloshakuisuutta sekä organisointi- ja paineensietokykyä - Ymmärrät laadun, houkuttelevuuden, asiakaspalvelun tärkeyden ja eri vastuualueiden merkityksen osana S-marketin kokonaisuutta kannattavuuden ja asiakaskokemuksen näkökulmasta eikä hymysi tai palvelualttiutesi hyydy kiireenkään keskellä.
- Vahvaa tiimihenkistä tekemistä yhteisten tavoitteiden eteen - Organisoit toimintaa työntekijöiden vahvuuksien mukaan ja reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin positiivisella ja ammattitaitoisella otteella.
- S-market konseptiin sitoutumista - Uskot ja sitoudut S-market konseptiin ja uskallat tuoda esiin myös omia kehitysideoita.
- Valmiutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina, kaikkina viikonpäivinä, myös juhlapyhinä - Ymmärrät itsesi ja oman työpanoksesi tärkeyden erilaisissa työvuoroissa aukiolojen puitteissa ja sesonkiaikoina.
- Uskallusta palvella asiakkaita molemmilla kotimaisilla kielillä - Hyppäät rohkeasti mukaan palvelemaan asiakasta persoonallisella otteellasi asiakkaan omalla kielellä.
- Kokemusta tilausjärjestelmistä - Tämä on pelkästään plussaa, ei pakollista.

VBO:na tarjoamme sinulle:
- Monipuolisia ja vastuullisia apulaistoimipaikkapäällikön työtehtäviä erilaisten ihmisten parissa - Työsi S-marketissa on täynnä elämää ja tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja menestyvän ketjukonseptin mukaisen työympäristön.
- Vakituisen työsuhteen - Tarjoamme töitä, jotka sopivat parhaiten eri elämäntilanteisiin.
- Kokoaikaisen (keskimäärin 37,5h/vko), kaupan aukioloaikojen mukaisen vuorotyön - Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden vaihteleviin työvuoroihin ja joustavaan, hyvissä ajoin suunniteltuun arkeen.
- Reilun ja vakaan työnantajan - Meillä sinä saat loistaa ja olla juuri sellainen kuin olet.
- Ammattitaitoisen ja osaavan tiimin tuen - Mahtava tiimimme uskoo töissä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen, missä tuetaan ja autetaan toinen toisiamme.
- Kattavan perehdytyksen - Varmistamme, että tulet oppimaan kaiken oleellisen perehdytysjaksollasi.
- Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen - S-ryhmässä on paljon uratarinoita siitä, että isosta talosta on löytynyt mieluisia uramahdollisuuksia motivoituneille tekijöillemme tulevillekin vuosille.
- Loistavat VBO:n sekä S-ryhmän henkilöstöedut - Pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. täyden liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon palvelut.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan.Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on asiakasomistajien omistama Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla toimiva S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa. Osuuskauppa harjoittaa päivittäis- ja käyttötavarakauppaa, rautakauppaa, puutarha- ja kukkamyyntiä, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa sekä ravintolatoimintaa. Osuuskaupalla on toimialueellaan yli 50 toimipaikkaa ja lisäksi sillä on valtakunnallisia ja alueellisia yhteistyökumppaneita. Varuboden-Osla on toimialueellaan merkittävä työnantaja työllistäen yli 1 000 oman alansa ammattilaista. Kunnia-asiamme on tarjota hyviä työpaikkoja niin kokeneille osaajille kuin työuransa alussa oleville nuorille. Jokaisella työntekijällämme on omanlainen osaamisensa, taustansa ja potentiaalinsa - siitä olemme ylpeitä.

Lähde: sok.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin