Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä, S-market Siuntio

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag Siuntio

S-MARKET SIUNTIO HAKEE MYYJÄÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN, VIIKKOTYÖAIKA KESKIMÄÄRIN 30H/VKO

Sopisiko tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi parhaiten joustava ja luotettava vuorotyö, joka antaa mahdollisuuden vaihtelevan arkesi etukäteissuunnitteluun ja sujuvaan pyörittämiseen? Viihdytkö sinä parhaiten nopeatempoisessa työympäristössä, jossa työpäivät sujuvat erilaisten ihmiskohtaamisten keskellä kuin siivillä?

Varuboden-Oslalla perusarvomme ovat uskallan, arvostan ja toteutan. Näiden arvojen mukaan palvelemme asiakkaita, kohtelemme työtovereita ja suoritamme työtehtäviä joka päivä.

Toivomme, että sinulla on:
Omaat reippaan ja asiakaslähtöisen asenteen, jonka myötä hymysi ja palvelualttiutesi eivät hyydy kiireenkään keskellä. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja täsmällinen sekä kannat vastuusi työtehtävien osalta. Olet tiimipelaaja ja teet töitä yhteisten tavoitteiden eteen sekä autat tarvittaessa muita. Sinulla on valmius työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina, kaikkina viikonpäivinä, myös juhlapyhinä. Meillä käy paljon erikielisiä asiakkaita, mutta erityisesti suomen- ja ruotsinkielisiä, joten jos hallitset nämä kaksi, saat meiltä plussaa.

Mitä me tarjoamme:
Monipuolisia myyjän työtehtäviä erilaisten ihmisten parissa. Työ sisältää toimipaikan toiminnan mukaisesti kassa- ja hyllytystyötä sekä asiakaspalvelua. Olemme reilu ja vakaa työnantaja, meillä saat loistaa ja olla juuri sellainen kuin olet. Haluamme, että onnistut tehtävässäsi ja annamme siksi kattavan perehdytyksen uuteen tehtävääsi. Tukenasi sinulla on myös S-market Siuntion ammattitaitoinen ja osaava tiimi, joka uskoo töissä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen, missä tuetaan ja autetaan toinen toisiamme. Koska tempo on välillä kova haluamme myös pitää työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon palvelut. Saat myös Suomen kattavimmat henkilöstöedut.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan viimeistään maaliskuussa.

-------------------
Vi söker försäljare till S-market Sjundeå för fast anställning. Arbetstiden är i medeltal 30 h/vecka.

Vi ser som fördel om du har tidigare erfarenhet av kundbetjäning och att du behärskar båda inhemska språken. Arbetet på S-market kan vara rätt hektiskt och därför värdesätter vi sökande med bra samarbets- och ansvarsförmåga, som arbetar noggrant och förstår vikten av en stark teamanda för att uppnå gemensamma mål.

Kom med i vårt team och förverkliga den bästa kundbetjäningen på S-market Sjundeå.
WWW-osoitehttp://www.vbo.fi
YhteystiedotTule osaksi mahtavaa tiimiämme!

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin haethan jo tänään! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme S-kanavalla viimeistään torstaina 20.2. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Heräsikö sinulle kysyttävää työtehtävään tai yritykseemme liittyen? Toimipaikkapäällikkö Riikka Pekkala (riikka.pekkala@sok.fi, puh. 010 762 6852) kertoo sinulle mielellään lisää.
Työpaikan osoiteFlemingsvägen 1, 02580 SIUNTIO AS
Työ alkaa02.03.2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy20.02.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://www.s-rekry.fi/web/#/application/18848/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=1ff01ohqzhmlx
Ilmoitus jätetty11.02.2020
Ilmoitusnumero10262624
Työnantajan viite18848

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin