Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluneuvoja, Asiakasomistajuus- ja S-Pankki

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag Hanko, Kirkkonummi, Raasepori

ETSIMME ASIAKASPALVELUA RAKASTAVAA JA HAASTEITA PELKÄÄMÄTÖNTÄ PALVELUNEUVOJAA LÄNNEN TIIMIIMME

Sopisiko tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi parhaiten joustava ja luotettava työ, joka antaa mahdollisuuden haastaa ja kehittää itseäsi? Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta sekä pankkialasta? Viihdytkö parhaiten itsenäisessä ja vastuuntuntoisessa työympäristössä, jossa työpäivät sujuvat erilaisten ihmiskohtaamisten keskellä kuin siivillä?

MILLAISTA ON PALVELUNEUVOJAN TYÖ?
Palveluneuvojan tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana auttamassa ja tukemassa asiakkaitamme sujuvampaan ja nykyaikaisempaan arkeen. Tehtävämme on kartoittaa asiakkaan kokonaistilanne ja tarjota juuri hänelle sopivia ratkaisua. Tiimimme tarjoaa palvelua koko osuuskaupan alueella. Länsitiimi palvelee kuitenkin pääsääntöisesti asiakkaitamme Kirkkonummella ja Raaseporissa. Mikäli kaipaat työarkeen vaihtelevuutta ja mielenkiintoa sopii tämä tehtävä sinulle mainiosti. Palveluneuvojat kiertävät useammassa pisteessä palvellen asiakkaita aukiolomme puitteissa ja ajanvarauksilla.
Työ sopii sinulle, olit sitten työurasi alussa tai jo enemmän työelämäkokemusta kerryttänyt. Työt alkavat aina useamman päivän koulutuksella, jossa saat tarpeelliset perusopit ja pääset tutustumaan asiakasomistajuus- ja S-Pankkityön arkeen Varuboden-Oslassa. Tukena ja apuna on myös mahtava tiimimme.
Palveluneuvojan keskeisiin tehtäviisi kuuluu:
-S-Pankin peruspankkipalveluiden tarjoaminen ja myynti asiamiestoiminnassa
-S-ryhmän sekä yhteistyökumppaneiden etujen ja palveluiden tarjoaminen asiakasomistajan arkea helpottaen ja rikastuttaen
-Asiakkuuden kokonaisuuden kartoittaminen

MITÄ TYÖTEHTÄVÄSSÄ ONNISTUMINEN EDELLYTTÄÄ?
-positiivista palveluasennetta ja reipasta otetta
-halun oppia ja kehittää itseäsi, sillä meitä kiinnostaa enemmän tulevaisuuden osaamisesi kuin nykyinen osaamisesi. Oikealla asenteella pääset pitkälle.
-kykyä toimia paineen alla
-tarkkuutta, täsmällisyyttä ja vastuuntuntoisuutta
-myynnillistä, aktiivista ja tavoitteellista otetta
-kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
-molempien kotimaisten kielten hallinnan
-oman auton

Lisäksi katsomme eduksi:
aikaisempaa kokemuksen palveluneuvojan / bonusneuvojan tehtävistä

MILLAISEN TYÖELÄMÄN TARJOAMME SINULLE?
Työ tiimissämme on vuorotyötä. Palvelemme asiakkaitamme maanantai-perjantai klo 8-20 ja lauantai klo 8-16. Noudatamme kaupan alan työehtosopimusta ja työtä tarjotaan vakituiseen työsuhteeseen sopimustunneilla, 20-37,5h/vko.

----------------------------------------------------------------------

VI SÖKER EN KUNDRÅDGIVARE SOM ÄLSKAR KUNDSERVICE OCH INTE ÄR RÄDD FÖR UTMANINGAR TILL VÅRT TEAM I VÄST

Som kundrådgivare får du möjlighet att vara med och hjälpa och stöda våra kunder i en allt smidigare och modernare vardag. Vår uppgift är att kartlägga kundens helhetssituation och erbjuda de bästa lösningarna. Vårt team erbjuder tjänster på hela handelslagets verksamhetsområde. Vårt västra team betjänar ändå i huvudsak våra kunder i Kyrkslätt och Raseborg.

ETT HURDANT ARBETSLIV ERBJUDER VI DIG?
Arbetet i vårt team är skiftarbete, och vi betjänar kunderna måndag-fredag kl. 8-20 och lördag kl. 8-16. Vi följer handelsbranschens kollektivavtal och arbete erbjuds med samma avtalstimmar som i en fast anställning, 20-37,5 h/vecka.

Lähde: sok.fi

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin