Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluneuvoja, S-Pankki ja asiakasomistajuustiimi

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag, Tukitoiminnot Kirkkonummi, Raasepori

ETSIMME ASIAKASPALVELUA RAKASTAVAA JA HAASTEITA PELKÄÄMÄTÖNTÄ PALVELUNEUVOJAA LÄNNEN TIIMIIMME

Sopisiko tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi parhaiten joustava ja luotettava työ, joka antaa mahdollisuuden haastaa ja kehittää itseäsi? Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta sekä pankkialasta? Viihdytkö parhaiten itsenäisessä ja vastuuntuntoisessa työympäristössä, jossa työpäivät sujuvat erilaisten ihmiskohtaamisten keskellä kuin siivillä?

MILLAISTA ON PALVELUNEUVOJAN TYÖ?
Palveluneuvojan tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana auttamassa ja tukemassa asiakkaitamme sujuvampaan ja nykyaikaisempaan arkeen. Tehtävämme on kartoittaa asiakkaan kokonaisuus ja tarjota juuri hänelle sitä parasta ratkaisua. Tiimimme tarjoaa palvelua koko osuuskaupan alueella. Länsitiimimme palvelee kuitenkin pääsääntöisesti asiakkaitamme Kirkkonummella sekä Raaseporissa. Mikäli kaipaat työarkeen vaihtelevuutta ja mielenkiintoa sopii tämä tehtävä sinulle mainiosti. Palveluneuvojat kiertävät useammassa pisteessä palvellen asiakkaita aukiolomme puitteissa sekä ajanvarauksilla.

Työ sopii sinulle, olit sitten työurasi alussa tai jo enemmän työelämäkokemusta kerryttänyt. Työt alkavat aina useamman päivän koulutuksella, jossa saat tarpeelliset perusopit ja pääset tutustumaan asiakasomistajuus- ja S-Pankkityön arkeen Varuboden-Oslassa. Tukena ja apunasi on myös mahtava tiimimme.

Palveluneuvojan keskeisiin tehtäviisi kuuluu:
- S-Pankin peruspankkipalveluiden tarjoaminen ja myynti asiamiestoiminnassa
- S-ryhmän sekä yhteistyökumppaneiden etujen ja palveluiden tarjoaminen asiakasomistajan arkea helpottaen ja rikastuttaen
- Asiakkuuden kokonaisuuden kartoittaminen

MITÄ TYÖTEHTÄVÄSSÄ ONNISTUMINEN EDELLYTTÄÄ?
Onnistuaksesi työtehtävässä, edellytämme sinulta:
- positiivista palveluasennetta ja reipasta otetta
- halu oppia ja kehittää itseäsi, sillä meitä kiinnostaa enemmän tulevaisuuden osaamisesi kuin nykyinen osaamisesi. Oikealla asenteella pääsee pitkälle.
- kyky toimia paineen alla
- tarkkuutta, täsmällisyyttä ja vastuuntuntoisuutta
- myynnillistä, aktiivista ja tavoitteellista otetta
- kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä tiimityöskentely
- molempien kotimaisten kielten hallinnan
- oma auto

Lisäksi katsomme eduksi:
- aikaisempaa kokemuksen palveluneuvoja/bonusneuvojan tehtävistä

MILLAISEN TYÖELÄMÄN TARJOAMME SINULLE?
Työ tiimissämme on vuorotyötä. Arjen vaihtelevuudesta nauttivan elämään tuo iloa, kun omaa aikaa löytyy vaihdellen eri viikonpäivinä ja kellonaikoina. Noudatamme kaupan alan työehtosopimusta ja työtä tarjotaan vakituiseen työsuhteeseen sopimustunneilla, 15-37,5h/vko.
Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on asiakasomistajien omistama Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla toimiva S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa, joka toimii myös S-Pankin asiamiehenä. S-Pankin tavoitteena on tuottaa Suomen paras digitaalinen pankkipalvelukokemus. Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Osuuskaupalla on toimialueellaan yli 50 toimipaikkaa ja lisäksi sillä on valtakunnallisia ja alueellisia yhteistyökumppaneita. Varuboden-Osla on toimialueellaan merkittävä työnantaja työllistäen yli 1 000 oman alansa ammattilaista. Kunnia-asiamme on tarjota hyviä työpaikkoja niin kokeneille osaajille kuin työuransa alussa oleville nuorille. Jokaisella työntekijällämme on omanlainen osaamisensa, taustansa ja potentiaalinsa - siitä olemme ylpeitä.

Lähde: sok.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin