Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työharjoittelija, Osuuskauppa Varuboden- Osla Handelslag

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag Ylivieska Airport

Työharjoitteluhakemus, Osuuskauppa Varuboden- Osla Handelslag

Etsitkö opintoihisi liittyvää työharjoittelupaikkaa, jossa pääsisit oppimaan uusia asioita ja kehittämään taitojasi monipuolisesti? Haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoaan ja oppimaan työelämässä tulevan ammatin kannalta olennaisia taitoja.

Parhaimmillaan työharjoittelu on teoriassa hankitun ammattitaidon harjaannuttamista, opitun soveltamista ja uuden oppimista. Työharjoittelun aikana työharjoittelija osallistuu työyhteisön jäsenenä vaihteleviin työtehtäviin ja pääsee harjaantumaan vastuulliseksi työntekijäksi.

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on yli 65000 asiakasomistajan omistama Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla toimiva S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa. Osuustoiminnallisten periaatteiden mukaisesti Varuboden-Osla käyttää liiketoiminnastaan syntyvän liikevoiton alueensa ja asiakasomistajiensa hyväksi.

Osuuskauppa harjoittaa päivittäis- ja käyttötavarakauppaa, rautakauppaa, puutarha- ja kukkamyyntiä, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa sekä ravintolatoimintaa. Olemme luotettava, vastuullinen ja vakaavarainen työnantaja. Olemme merkittävä työnantaja alueellamme työllistäessämme yli 1000 oman alansa ammattilaista joustavasti erityyppisissä työsuhteissa, joten meillä on myös mahdollista yhdistää työ ja opiskelu tai perhe-elämä joustavalla tavalla. Yli 50 toimipaikkaamme tarjoavat myös hyvät mahdollisuudet kehittyä ja edetä urallaan.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään opintoihisi liittyvän työharjoittelun Osuuskauppa VBO:ssa, täytä hakulomake ja jätä avoin harjoitteluhakemuksesi.

Työharjoittelupaikkoja tarjoavat Salet, S-marketit, Prisma, Sokos/Marks & Spencer, ABC-liikennemyymälät, ravintolat sekä VBO:n konttori.

Harjoittelupaikat edustavat seuraavia aloja:

-Asiakaspalvelu ja myynti
Kaupat ja liikennemyymälät

- Kokit ja tarjoilijat
Ravintolat ja liikennemyymälät, sekä ravintolamaailmat ja kahvilat

- Tehtävät henkilöstöhallinnossa, viestinnässä, taloudessa, jne.
VBO:n konttorilla Vantaalla

Hae meille opiskeluihisi liittyvään työharjoitteluun. Kerrothan hakemuksessasi mitä opiskelet, harjoitteluajankohtasi sekä pituus ja onko harjoittelu palkallinen vai palkaton. Osa hakijoista kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun
Täytä sähköinen hakemus oheisesta linkistä.

Lähde: sok.fi

502 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin