Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kirjastovirkailija

Oulaisten kaupunki Oulainen

Oulaisten kaupungin kirjastopalvelut hakee

KIRJASTOVIRKAILIJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Oulaisten kaupunginkirjasto koostuu pääkirjastosta sekä kyläkoulujen ja palvelulaitosten avokokoelmista. Kirjasto toteuttaa laajaa opetussuunnitelmaa yhteistyössä koulujen kanssa. Oulaisten kaupunginkirjasto panostaa asiakas- ja kokoelmapalveluihin, kotiseututyöhön, digitointi- ja editointipalveluihin sekä sosiaaliseen pelaamiseen.

Kirjastovirkailijan työ kirjastosamme on monipuolista asiakaspalvelutyötä, johon kuuluu asiakkaiden tietopalvelua, neuvontaa ja opastusta. Työtehtävään kuuluu hakeutuvat kirjastopalvelut ja digitaitojen opetus. Tehtävään sisältyy kirjastomme Digitointi- ja editointipisteteen ohjelmien ja laitteiden käytönopetus, Pelihuoneen ja omatoimipalvelujen ylläpito ja kehittäminen sekä erilaisten tapahtumien ja sisältöjen suunnittelua. Työhön kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä lauantaityötä.

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja tietoteknisesti taitavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Edellytämme valittavalta innostunutta ja oma-aloitteista otetta kirjastotyöhön, hyviä opastus- ja tietotekniikkataitoja, yleissivistystä ja kirjallisuuden tuntemusta.

Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus: KVTES:n mukainen
Työaika: Kokopäivätyö 36,25 h viikossa.
Työsuhteen täyttämisessä sovelletaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset: Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset oikeaksi todistettuina. Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Valitun henkilön on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote ennen vaalin vahvistamista, koska tehtävään kuuluu kotipalveluasiakkuuksia ja mm. ikäihmisten tietoteknistä opastusta.

Tehtävään haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi .
Hakemukset toimitetaan sähköisesti 31.7.2020 klo 16:00 mennessä Kuntarekryn sähköiseen palveluun.
WWW-osoitehttp://www.oulainen.fi
Yhteystiedottiedustelut kirjastotoimenjohtaja Inga Petäjäsoja, puh. 044-4793214 tai sähköpostilla e-mail: etunimi.sukunimi@oulainen.fi
Työpaikan osoiteOulainen, 86300 OULAINEN
PalkkausKVTes:n mukainen
Työ alkaa24.08.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/287583/fi_FI
Ilmoitus jätetty25.06.2020
Ilmoitusnumero10384792
Työnantajan viite287583

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

49 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin