Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kunnossapitopäällikkö, Oulun Infra -liikelaitos

Oulun kaupunki Oulu

Oulun Infra on Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa kaupungille mm. maanrakennus-, yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapito- sekä ympäristön suunnittelu ja rakentamispalveluja.

Oulun Infra -liikelaitos hakee KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKÖÄ vakinaiseen virkaan.

Kunnossapitopäällikön tehtävänä on kunnossapitoyksikön johtaminen. Hän vastaa yksikön toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisesta. Kunnossapitopäällikkö kuuluu liikelaitoksen johtoryhmään ja toimii liikelaitoksen edustajana eri sidosryhmissä. Kunnossapitoyksiköön kuuluu noin 80 työntekijää.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva teknisen alan korkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto sekä pitkä kokemus liikennealueiden kunnossa- ja puhtaanapitotehtävistä. Edellytämme kokemusta esimies- ja johtamistehtävistä. Lisäksi odotamme hyviä yhteistyötaitoja, hankintaosaamista ja aktiivista kehittämisotetta. Eduksi katsotaan kunnallisalan tuntemus.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisessa virassa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävä on uudelleenhaettavana, ja kaikkien aikaisemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan tässä haussa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4378/2020. Hakemukset on toimitettava 5.6.2020 klo 15.00 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.ouka.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa johtaja Pasi Heikkilä, p. 044 703 2122 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.
Työpaikan osoiteSorvitie 5, 90150 OULU
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaa1.8.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.06.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OUL-24-5-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354538
Työnantajan viiteOUL-24-5-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin