Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykologi

Oulun kaupunki Oulu

Oulun kaupungin Hyvinvointipalveluissa Kiimingin hyvinvointikeskuksessa on haettavana PSYKOLOGIN määräaikainen tehtävä perheneuvonnan palveluihin ajalle 1.8.2020-31.3.2021.

Kiimingin hyvinvointikeskuksen lasten, nuorten ja perheiden palveluiden toiminnan tavoitteena on tuottaa asiakaslähtöiset, alueen palvelutarvetta vastaavat ja vaikuttavat palvelut. Perheneuvonnassa työskentelee moniammatillinen tiimi. Perheneuvonta on osa lapsiperhepalveluiden palvelukokonaisuutta, johon kuuluvat lisäksi neuvola, kouluterveydenhuolto, aikuis- ja perhesosiaalityö sekä perhetyö.
Perheneuvonnan psykologi toimii kasvatus- ja perheneuvonnan asiantuntijana sekä tekee tiivistä yhteistyötä muiden lapsiperheiden palveluiden kanssa. Hän selvittää ja arvioi lasten oppimiseen, tunne-elämään ja sosiaalisiin suhteisiin liittyviä ongelmia tarvittaessa psykologisin tutkimuksin ja suunnittelee kuntoutusta. Lisäksi hän tukee vanhempia lasten kasvatusasioissa ja auttaa perheitä löytämään ratkaisuja erilaisissa perhe-elämän ja parisuhteen ristiriita- ja ongelmatilanteissa, kriiseissä ja menetyksissä. Psykologi voi myös auttaa perheitä, lapsia ja nuoria yksilö-, pari-, perhe- ja ryhmäterapeuttisin menetelmin.

Tehtävän palkkaus on KVTES:n ja työnvaativuuden arvioinnin mukaan alkaen 3763€ €/kk.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Lisäksi edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi luetaan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä moniammatillinen työote laajassa palveluverkostossa. Arvostamme myös myönteistä asennetta kehittämiseen. Kokemus lasten ja nuorten psykologisista tutkimuksista ja työskentelystä perheiden kanssa katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote valinnan suorittaneelle viranhaltijalle. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6863/2020. Hakemukset on toimitettava 21.7.2020 klo 15.00 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.ouka.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Marja Karhu, p. 0400 741 828 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.
Työpaikan osoiteTerveystie 1, 90900 KIIMINKI
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaa1.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy21.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OUL-03-96-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394407
Työnantajan viiteOUL-03-96-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin