Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhempi rikoskonstaapeli

Oulun poliisilaitos Oulu

TYÖPAIKAN ESITTELY
Poliisin tehtävänä Suomessa on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikosten ennalta estäminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen. Poliisi huolehtii myös useista turvallisuuteen liittyvistä lupahallinnon tehtävistä.

Oulun poliisilaitos palvelee kansalaisia 15 poliisiasemalla. Pääpoliisiasema sijaitsee Oulussa. Toimialueeseen kuuluu 38 kuntaa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnat. Oulun poliisilaitoksella työskentelee noin 730 henkilöä, joista poliisimiehiä on noin 580.


Työpaikan tiedot: Oulun Linnanmaan poliisiasema Elektroniikkatie 3-5 90590 Oulu

TEHTÄVÄN KUVAUS
Oulun poliisilaitoksen poliisipalvelulinjalla rikostorjuntasektorin Oulun tutkintayksikössä teematutkintaryhmässä on haettavana vanhemman rikoskonstaapelin 08.02 määräaikainen virkasuhde. Virkasuhteen lopullisessa vaativuustason määrittelyssä voidaan huomioida kuitenkin nimitettävän henkilön kouluttautuneisuus sekä ohjaamisen tarve. Virkapaikka tulee olemaan Oulun Linnanmaan poliisiasema Elektroniikkatiellä.

Virkasuhteeseen valittu tulee toimimaan rikostutkijana teematutkintaryhmässä. Poliisipalvelulinjan työjärjestyksen mukaisesti teematutkinnan tehtävänä on mm. ajoneuvo- ja omaisuusrikollisuuden sekä rajat ylittävän rikollisuuden ennaltaehkäisy, paljastaminen ja tutkinta. Tarkemmin tehtävät on määritelty työjärjestyksessä.

Valtion virkamieslain (750/1994) 10 §:n mukaan nimittämisessä on mahdollista noudattaa neljän kuukauden koeaikaa, jonka aikana virkasuhde voidaan purkaa sekä nimittävän viranomaisen että virkamiehen puolelta.

VAATIMUKSET
Hakijalta odotamme aktiivisuutta ja motivoituneisuutta laaja-alaisten poliisitehtävien hoidossa, hyviä ryhmätyöskentelytaitoja, itsensä kehittämishalua sekä sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin.

Lisäksi virkaan kuuluvien tehtävien menestyksellisen hoitamisen kannalta on tärkeää, että valittavalla on ajantasaiset ammatilliset tiedot ja taidot.
Kelpoisuusvaatimuksena vanhemman rikoskonstaapelin virkaan on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n (105/2017) 1 momentin 18 kohdan nojalla poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto. Virkaan nimitettävällä henkilöllä tulee olla Suomen kansalaisuus.

Oulun poliisilaitos on yksikielinen (suomi). Kielitaidosta on säädetty julkisyhteisöjen henkilöltä vaadittavasta kielitaidosta annetussa laissa ja poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 a §:ssä. Muu kielitaito luetaan hakijalle eduksi.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Hyvä, Kirjallinen: Hyvä
Ruotsi - Ymmärtäminen: Tyydyttävä

Tehtävän palkkaus määräytyy poliisin palkkausjärjestelmän vaativuustason 08.02 mukaan. Voimassa olevan VES:n mukaan peruspalkka on 2319,23 € /kk, minkä lisäksi maksetaan kokemusosaa enintään 14 % ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella määräytyvää palkanosaa enintään 32 %. Poliisihallinnon ulkopuolelta tulevalla henkilökohtainen suoritusosa on ensin 10 % peruspalkasta ja ensimmäinen suoritusarviointi tehdään 3-6 kk aloituksesta.


Sijaisuus Virkasuhteeseen nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviointia. Se toteutetaan terveystarkastuksena poliisilaitoksen työterveyshuollossa. Terveystarkastus tehdään lähtökohtaisesti ennen työn aloittamista, mutta viimeistään kuukauden kuluessa työn aloittamisesta.
114.45 h /3 vko
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
ID: 26-1184-2020
WWW-osoitehttp://www.poliisi.fi
YhteystiedotHarju Toni, Rikosylikonstaapeli, 0295 465 418, toni.harju@poliisi.fi
Kiiskinen Markus , Rikosylikomisario, 0295 465 240, markus.kiiskinen@poliisi.fi
Työpaikan osoite90570 OULU
PalkkausVaativuustaso 08.02
Työ alkaa05.10.2020, Virkasuhteeseen nimittäminen edellyttää
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, Määräaikainen.
Haku päättyy30.09.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Oulun poliisilaitoksen kirjaamo PL 45 90101 OULU
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=468c8a1b-31f6-44b2-83af-f73173f92067&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461037
Työnantajan viite70998

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin