Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaaliohjaaja

Oulunkaaren kuntayhtymä Ii

Tule osaksi innokasta ja kehittämismyönteistä työyhteisöämme - etsimme nyt joukkoomme sosiaaliohjaajaa (palveluohjaus) Iin perhekeskukseen. Meille tärkeää on tiimityö ja innovatiivisuus sekä palveluiden kehittäminen. Panostamme muun muassa sähköisten kanavien hyödyntämiseen. Toimintamme ytimessä ovat moniammatillinen yhteistyö sekä systeemisen lastensuojelun malli.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu palveluohjaus, kuten eri ikäisten asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, sosiaalihuoltolain mukaisten yhteydenottojen vastaanottaminen, palvelutarpeen arviointi ja siihen liittyvä päätöksenteko, kun kyseessä ei ole erityistä tukea tarvitseva henkilö. Sosiaaliohjaaja vastaanottaa uudet lastensuojeluilmoitukset, ja ohjaa ne eteenpäin. Lisäksi sosiaaliohjaaja arvioi lapsiperheiden kotipalvelun tarpeen, organisoi neuvolan perhetyötä, järjestää Lapset puheeksi -toimintamallin mukaiset neuvonpidot sekä perheohjauksen Aamukahavit. Palveluohjauksen tehtäviin kuuluu lisäksi sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen perhetyö ja sosiaaliohjaus. Yhteistyökumppaneita on useilta eri aloilta.

Sosiaaliohjaajana palveluohjauksessa olet usein asiakkaiden ensimmäinen kontakti sosiaalihuoltoon sekä perhepalveluiden ovi palveluihin, joten edellytämme sinulta tietämystä sosiaalihuollon eri palveluista, palvelualttiutta, itsenäistä työotetta, johdonmukaisuutta, päätöksentekovalmiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia tiimissä joustavasti. Arvostamme kokemusta eri ikäisten ihmisten kanssa työskentelystä ja sosiaaliohjauksesta. Etsimme tiimiimme täydentäjäksi rohkeaa ja verkostoituvaa innovaattoria, jolla on uusia ja raikkaita ajatuksia palvelujen kehittämiseen. Työssä on mahdollisuus käyttää tietoturvallista videoneuvotteluyhteyttä.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus.

Ajokortti on työtehtävien suorittamisessa välttämätön.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ja ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Visiomme on #mielekäselämäkotona.

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!
WWW-osoitehttp://www.oulunkaari.com
YhteystiedotLeena Mämmi-Laukka, johtava sosiaalityöntekijä, p.050 3950339
Työpaikan osoitePiisilta 1, 91100 II
PalkkausKvtes
Työ alkaa1.10.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/303879/fi_FI
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391320
Työnantajan viite303879

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin