Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaaliohjaaja

Oulunkaaren kuntayhtymä Vaala

Tule Oulunkaarelle Vaalan perhepalveluihin innokkaaseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön hoitamaan lastensuojelun sosiaaliohjaajan vakituista virkaa. Tukenasi on monipuolinen joukko eri alan asiantuntijoita. Tiimeissä kehitämme yhdessä sosiaalipalveluja, joissa hyödynnetään muun muassa sähköisiä kanavia.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti lastensuojelulain mukainen tehostettu perhetyö sekä sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö. Sosiaaliohjaaja toimii myös sosiaalityöntekijöiden työparina palvelutarpeen arvioinneissa ja lastensuojelutarpeen selvityksessä. Sosiaaliohjaaja antaa asiakkaille ohjausta ja neuvontaa sekä toimii lasten ja nuorten ja heidän perheidensä sosiaaliohjaajana.

Edellytämme sinulta palvelualttiutta, itsenäistä työotetta, päätöksentekovalmiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja johdonmukaisuutta.

Arvostamme kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä perhetyöstä ja sosiaaliohjauksesta. Etsimme tiimiimme rohkeaa ja innovatiivista työntekijää, jolla on uusia ja raikkaita ajatuksia sosiaaliohjauksen ja perhetyön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus.
Ajokortti on työtehtävien suorittamisessa välttämätön.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ja ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.
WWW-osoitehttp://www.oulunkaari.com
Yhteystiedot30.6 2020 alkaen Johtava sosiaalityöntekijä, palveluesimies Leena Mämmi-Laukka, leena.mammi-laukka@oulunkaari.com, p. 050 3950 339
Työpaikan osoiteVaalantie 14, 91700 VAALA
PalkkausKvtes
Työ alkaa01.08.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.07.2020 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/302575/fi_FI
Ilmoitus jätetty24.06.2020
Ilmoitusnumero10383207
Työnantajan viite302575

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin