Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

SAIRAANHOITAJA

Oulunkylän kuntoutuskeskus sr Helsinki

Haemme sairaanhoitajaa Pohjois-Helsingissä sijaitsevaan Oulunkylän kuntoutuskeskukseen. 125-paikkainen Oulunkylän kuntoutuskeskus sr on yksityinen kuntoutuspalvelujen tuottaja. Kuntoutuskeskuksen viidestä osastosta neljä on erikoistunut vaativaan geriatriseen ja työikäisten jatkohoitoon ja kuntoutukseen erilaisten leikkauksien ja sairauksien jälkeen (mm. ortopedisia, traumatologisia, verisuonikirurgisia, neurologisia kuntoutujia, noin 1 300 jaksoa vuodessa). Kahdella osastolla tarjotaan sotainvalidien ja veteraanien hoito- ja kuntoutuspalveluja. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluvat muut monipuoliset kuntoutuspalvelut mm. itsemaksaville asiakkaille.

Tarjoamme motivoituneen, kuntoutusta kehittävän moniammatillisen tiimin, viihtyisän työympäristön sekä joustavan organisaation edut.
Kehittämis- ja tutkimustoimintamme on monipuolista. Käytössä on mm. Lokomat-kävelyrobotti AVH-kuntoutukseen. Toivomme myös Sinulta kipinää kehittämiseen.

Sairaanhoitajan tehtävänkuvaan osana moniammatillista tiimiä kuuluvat hoitotyön asiantuntijana toimiminen, sekä mm. lääkehoidon toteutus, sairaanhoidolliset toimenpiteet ja osallistuminen päivittäiseen hoito-työhön.

Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Edellytämme myös terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!

Toimintaamme voit tutustua www.okks.fi -sivuillamme.
WWW-osoitehttp://www.okks.fi
YhteystiedotLisätietoja;
Palvelupäällikkö Minna Taalikka puh. 050 355 6370
Palvelupäällikkö Jouni Partanen puh. 043 824 0620

Hakemukset pyydämme lähettämään osoitteella hakemus@okks.fi. Hakuaika on 30.11.2020 asti.
Työpaikan osoite00640 HELSINKI
PalkkausKoulutuksen ja osaamisen mukaan
Työ alkaa01.12.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö, jaksotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.11.2020
Ilmoitus jätetty27.10.2020
Ilmoitusnumero10500481

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin