Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Automaatioinsinööri

Oy Academic Work Suomi Ab Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme palkalliseen 6kk mittaiseen product lifecycle management -projektiin automaatioinsinööri- tai diplomi-insinööriopiskelijaa tekemään lopputyötä! Tässä tehtävässä pääset kehittymään kokeneempien parissa ja saat samalla jalkasi oven väliin monipuolisia uramahdollisuuksia tarjoavaan kansainväliseen asiakasyritykseemme.

Kuvaus
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä
Tässä tehtävässä pääset osaksi mielenkiintoista product lifecycle management -projektia ja tulet työskentelemään uusimpien mahdollisten teknologien parissa.

Etsimällämme henkilöllä on
Etsimämme henkilö
- on loppuvaiheen AMK- / DI-opiskelija (automaatio)
- omaa mielellään jotain työkokemusta teollisuusympäristöstä esim. kesätöiden kautta
- on oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen
- puhuu sujuvaa suomea sekä englantia

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan
Kesto: 6kk
Sijainti: Vuosaari, Helsinki
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Julkaisupäivämäärä: 25.6.2019

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Hae tehtävää täältä: https://jobs.academicwork.fi/annons/automaatioopiskelijalle-mielenkiintoinen-lopputyomahdollisuus/15026290.

Yrityskuvaus
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.
YhteystiedotMaiju Virta/ krn01@academicwork.fi
Työpaikan osoite00980 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, 6kk
Haku päättyy25.07.2019
Jätä hakemushttps://jobs.academicwork.fi/annons/automaatioopiskelijalle-mielenkiintoinen-lopputyomahdollisuus/15026290
Ilmoitus jätetty25.06.2019
Ilmoitusnumero10010999

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin