Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Key Account Manager Kivra Oy:lle

Oy Academic Work Suomi Ab Espoo

Haemme asiakasyrityksellemme Kivra Oy:lle Key Account Manageria vahvistamaan uutta myynti- ja kehitystiimiä. Tässä roolissa kehität ja ylläpidät Kivran isoja asiakkuuksia sekä teet markkinoinnin kanssa yhteystyötä kuluttaja-aktivoinneissa. Pääset työskentelemään uuden, lanseerausvaiheessa olevan palvelun parissa aivan digitalisaation ytimessä. Jos sinulla jo on menestyksekästä B2B-myyntikokemusta, etkä pelkää tarttua haasteeseen, lue lisää ja hae jo tänään!

Kuvaus

Tässä tehtävässä vastaat Kivran isoista asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä myyntijohtajan kanssa. Lisäksi teet kuluttaja-aktivointia yhdessä markkinointitiimin kanssa ja kierrät ympäri Suomea asiakastapaamisissa, pääosin kuitenkin pääkaupunkiseudulla. Toimenkuvasikuvasi on joustava ja olet myös valmis poikkeamaan omasta työnkuvastasi ja auttamaan työkavereitasi.

Tarjoamme

- Aivan uuden roolin nopeasti kasvavassa yrityksessä, jossa kestävä kehitys on kaiken lähtökohta
- Kannustavan ja työilmapiirin, jossa sinua tuetaan kehittymään roolissasi
- Mahdollisuuden työskennellä isojen asiakkuuksien parissa
- Mahdollisuuden osallistua palvelun lanseeraamiseen syksyllä

Työtehtävä

- Asiakkuuksien kehittäminen ja ylläpitäminen
- Kuluttaja-aktivointi yhdessä markkinoinnin kanssa
- Asiakaskäynnit ympäri Suomea


Etsimällämme henkilöllä on:

- Kaupallinen korkeakoulutustausta
- Menestyksekästä B2B-myyntikokemusta
- Matkustusvalmiutta Suomessa
- Myyntihenkisyyttä ja hyviä kommunikaatiotaitoja
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan kiinnostus markkinointia kohtaan sekä aiempi kokemus pankki, vakuutus, energia tai Telecom -alalta nähdään eduksi.

Etsimämme henkilö on:

- Rohkea ja kunnianhimoinen
- Aktiivinen tiimipelaaja
- Oma-aloitteinen ja itsenäinen

Muuta tietoa

Aloitus: Elokuun alussa

Kesto: Vakituinen

Palkka: Kilpailukykyinen

Sijainti: Keilaniemi, Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kivra Oy:lle puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille (krn03@academicwork.xx).

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Suomessa kuljetetaan joka vuosi yli 500 miljoonaa kirjelähetystä, mikä aiheuttaa kasvihuonepäästöjä ja muita ympäristövaikutuksia. Mielestämme on olemassa modernimpi ja kestävämpi tapa hallita postia. Ruotsissa Kivra on markkinajohtajan asemassa ja jopa 3,2 miljoonaa kuluttajaa käyttää Kivraa sekä 15 000 yritystä lähettää postia Kivran kautta. Ajatuksemme on, että digitaalinen postilaatikko auttaa käyttäjiä, lähettäjiä ja ympäristöä. Siksi haluamme innovoida kaikkien osapuolten kanssa ja lanseerata tulevaisuuden palvelun myös Suomeen. Kestävä kehitys on kaiken työmme perusta ja tavoitteemme ovat korkealla.
YhteystiedotSiiri Pakarinen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn03@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15029003
Työpaikan osoiteMiestentie 9c, 02150 ESPOO
PalkkausKilpailukykyinen
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaElokuun alussa
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy24.07.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://jobs.academicwork.fi/annons/key-account-manager-kivra-oylle/15029003
Ilmoitus jätetty25.06.2019
Ilmoitusnumero10011057

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin