Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokoaikainen testausasiantuntija

Oy Academic Work Suomi Ab Espoo

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset mukaan pankkiliiketoiminnan tilipuolella toteutettaviin toiminnallisen testauksen tehtäviin. Toimit osana rautaisten ammattilaisten muodostamaa kehitystiimiä ja päivittäisessä työssäsi suunnittelet testitapauksia sekä suoritat niitä eri menetelmiä käyttäen. Jos olet testaamisesta innostunut IT-alan osaaja, niin lue lisää ja hae jo tänään!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista testausasiantuntijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Samlinkillä.

Työtehtävä

Samlink etsii kokeneen kymmenhenkisen kehitystiiminsä testausasiantuntijan tueksi toista testaamisesta kiinnostunutta IT-alan osaajaa. Työpäivät sisältävät testitapausten suunnittelua, testien suorittamista sekä tulosten raportointia ja dokumentointia. Itse testien toteuttamisen lisäksi olet siis mukana myös niiden valmisteluvaiheessa. Testaustyö kohdistuu sekä uusien toiminallisuuksien että jo olemassa olevien toiminallisuuksien muutosten testaamiseen. Samlinkilla on testaustyökaluna käytössä HP ALM, mutta tuntemus mistä tahansa työkalusta katsotaan eduksi.

Työtehtäviin kuuluu:

- testitapausten suunnittelua

- testien toteuttamista

- tulosten raportointia ja dokumentointia


Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on IT-alan koulutustausta sekä hieman työkokemusta testien suunnittelusta ja niiden suorittamisesta. Emme edellytä vuosien kokemusta testauksesta, mutta toivomme, että hahmotat hyvin toiminnallisia kokonaisuuksia ja pystyt laatimaan määrittelyjen pohjalta testitapauksia.

Etsimällämme henkilöllä on tämän lisäksi kova into kehittyä testaamisen ja pankkiliiketoiminnan ammattilaiseksi! Hän omaksuu uusia asioita nopeasti ja hahmottaa helposti kokonaisuuksia. Hän on työotteeltaan tarkka ja järjestelmällinen sekä puhuu sujuvaa suomea ja englantia. Hän ei myöskään pelkään teknisempiä työtehtäviä (esim. automaatiotestauksen opettelua). Tehtävänkuva muokataan työntekijän osaamisen mukaan, joten kehittymismahdollisuuksia löytyy niin kokeneemmalle kuin uransa alussa olevalle testaajalle.

Etsimällämme henkilöllä on:

- IT-alan koulutustausta

- hieman työkokemusta testien suunnittelusta ja niiden toteuttamisesta

- järjestelmällinen ja tarkka työote

- sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös kokemus pankkialasta, ISEB ISTQB Foundation -sertifikaatti ja testityökalujen tuntemus.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, jonka jälkeen mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Asiakasyrityksemme Samlink on suomalainen, kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja, jonka ydinosaamista ovat mm. vähittäispankkijärjestelmät sekä analytiikan, raportoinnin, mobiilipuolen ja rahoitushallinnon palvelut. Samlinkin työyhteisössä vallitsee positiivinen syke ja yrityksen toimistot sijaitsevat hyvien kulkuyhteysien päässä Espoossa ja Jyväskylässä. Cognizant on 23.1.2019 allekirjoittanut sopimuksen Oy Samlink Ab:n ostamisesta. Lue lisää: www.samlink.fi
YhteystiedotMarianne Johansson
hel03@academicwork.fi
Työpaikan osoite02601 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, 12kk, jonka jälkeen jatko on mahdollista
Haku päättyy27.04.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kokoaikainen-testausasiantuntija-espooseen/15024273
Ilmoitus jätetty25.03.2019
Ilmoitusnumero9901376

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin