Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koneinsinööri

Oy Academic Work Suomi Ab Helsinki

Onko sinulla tekninen yliopistokoulutus sekä sopimuskaupallista osaamista? Etsimme Outotecille tarjousinsinööriä monipuoliseen tehtävään toimimaan avainhenkilönä myynnin, oston, logistiikan ja sisäisten sidosryhmien välillä. Outotec on yksi teknologiamaailman edelläkävijöistä, ja tehtävä tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet oppimishaluiselle ja motivoituneelle tekijälle, joka ei pelkää uusia haasteita!

Academic Work etsii kokoaikaista tarjousinsinööriä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Outotec Oyj.

JOB DUTIES
Tulet työskentelemään osana globaalia tiimiä, jonka jäsenet toimivat Outotecin tärkeimmillä markkina-alueilla ympäri maailman. Toimit projekteissa teknisenä asiantuntijana, sekä vastaat tilausten koko kaaresta tarjouksista sopimuksiin, toimien samalla myös myynnin tukena. Lisäksi teet itse sopimuspohjat sekä huolehdit tarvittaessa projekteihin liittyvästä logistiikasta ja riskeistä.

Työtehtäviisi kuuluu:

Konfiguraatioprojekteissa tuotteen teknisenä asiantuntijana toimiminen
Projektien simplifikaatio ja projektinhallinta
Sopimusoikeudelliset asiat
Tehtävä tarjoaa loistavat urakehitysmahdollisuudet kansainvälisessä ja äärimmäisen mielenkiintoisessa yrityksessä. Tehtävä sopii sinulle, joka et pelkää uusia haasteita tai vaativia tehtäviä, vaan tartut niihin ennakkoluulottomasti ja näet ne aitoina mahdollisuuksina oppia ja kehittyä.

WE ARE LOOKING FOR
Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva koulutustausta (esimerkiksi konetekniikan tai metallurgian DI). Voit olla vastavalmistunut, mutta edellinen kokemus tarjouksien tekemisistä, myynnistä ja projektien hallinnasta katsotaan eduksi. Työstämäsi tuote on tekninen ja se sisältää paljon liikkuvia osia. Tämän vuoksi on tärkeää, että osaat toimia sen asiantuntijana sekä pitää montaa lankaa käsissäsi yhtä aikaa. Lisäksi sinulla on sopimuskaupallista osaamista ja tunnet toimitusehdot.

Tehtävässä menestyminen edellyttää palvelualtista, innostunutta ja tarkkaa työotetta. Työ on hyvin mielenkiintoista, vaihtelevaa ja vaativaakin, joten sinulta odotetaan motivaatiota ja kykyä oppia nopeasti. Toimit hyvin kansainvälisessä tiimissä, jonka vuoksi tehtävässä menestymisen ehdottomana edellytyksenä on hyvä kielitaito. Puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia ja suomea, jonka lisäksi espanjan ja venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi! Etsimällämme henkilöllä on:

Soveltuva koulutustausta (esimerkiksi metallurgian tai konetekniikan DI)
Prosessiosaamista
Monipuolinen kielitaito, erityisesti sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielen taito
Sopimuskaupallista ja - oikeudellista osaamista
Palvelualtis ja tarkka työote
Intoa, halua ja motivaatiota tehdä haastavaa työtä ja kehittyä todelliseksi asiantuntijaksi!
Eduksi katsotaan venäjän ja espanjan kielen taito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5h/vk

Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.10.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFORMATION ABOUT THE COMPANY
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.
Yhteystiedothel01@academicwork.fi
Työpaikan osoiteRuoholahdenkatu 23, 00100 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.academicwork.fi/annons/tarjousinsinoori-proposal-engineer-kehittymaan-kansainvaliseen-tiimiin-outotecille/15015078?preview=1
Ilmoitus jätetty16.10.2018
Ilmoitusnumero9736152

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

93 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin