Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Mekaniikkasuunnittelija

Oy Academic Work Suomi Ab Raahe

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa laaja-alaiseen ja suurta kasvua tekevään yritykseen vakituiseen työsuhteeseen! Pääset osallistumaan mekaniikkasuunnittelun projekteihin mielenkiintoisten tuotteiden parissa, motivoiva ja asiantunteva tiimi tukenasi. Jos mekaniikka-ala on suuri kiinnostuksen aiheesi ja sinulla on kova halu kehittyä, lue lisää ja hae heti!

Kuvaus
Academic Work etsii kokoaikaista mekaniikkasuunnittelijaa Raaheen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Enicsille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

Työtehtävä
Tässä tehtävässä pääset osallistumaan eri mekaniikkasuunnittelun tuoteprojekteihin. Suoritat mallinnuksia ja laadit piirustuksia sekä tehtävään kuuluu myös dokumentaatiota. Tässä tehtävässä pääset myös olemaan yhteydessä suoraan asiakkaisiin. Tehtävään haetaan kehityshaluista mekaniikka-alalta valmistunutta henkilöä, jolla on kokemusta SolidWorksin parista.

Enics on kovaa kasvua tekevä suomalaisomisteinen teollisuuselektroniikan yritys, jolla on isoja globaaleja toimijoita asiakkuuksina. Ympärilläsi on kokenut 20 hengen tiimi asiantuntijoita ja tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden opiskelijalle kasvaa mekaniikkasuunnittelun ammattilaiseksi.

Etsimämme henkilö on
Ideaalihakijallamme on valmistunut esimerkiksi konetekniikan linjalta. Tämän lisäksi sinulla on aikaisempaa kokemusta SolidWorksin parista. Persoonana olet oppimishaluinen, motivaatio mekaniikkasuunnittelua kohtaan löytyy ja sinulla on reipas ja aktiivinen ote työhön. Tämän lisäksi sinulla on sujuvat suomen ja englannin kielen taidot.

Etsimällämme henkilöllä on:

Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. konetekniikan AMK)

Aiempaa kokemusta SolidWorksin käytöstä

Hyvät tietotekniset taidot

Oppimishalua ja innostusta tekniikan alaa kohtaan

Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot

Katsomme myös eduksi, jos sinulla on ruotsin tai saksan kielen taidot.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Lisätieoja hakuprosessista

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Enics on 550 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä suomalaisomisteinen teknologia-alan yritys, jolla on kotipaikkana Sveitsi. Enicsin asiakkaina on monia kansainvälisiä teknologiayrityksiä. Yritys tekee myös laajasti yhteistyötä suomalaisten hissiyritysten kanssa. Laatu ja varmuus ovat tärkeitä komponentteja heidän toiminnassaan, he pyrkivät tuottamaan pitkää elinvoimaa omaavia tuotteita.
YhteystiedotHenrietta Jaulas, hel03@academicwork.fi
Työpaikan osoite92120 RAAHE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, /vakituinen
Haku päättyy21.10.2018 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/mekaniikkasuunnittelija-enicsille-raaheen/15013717
Ilmoitus jätetty21.09.2018
Ilmoitusnumero9711934

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin