Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ostoreskontranhoitaja

Oy Academic Work Suomi Ab Tampere

Kiinnostaako sinua työskentely ostoreskontran ja taloushallinnon parissa, osana kasvavaa suomalaista rakennusalan yritystä? Etsimme nyt oppimishaluista ja tarkkaa tekijää ostoreskontran hoitajaksi Tampereen keskustaan. Mikäli sinulla on tehtävään sopiva koulutustausta sekä olet jo kerryttänyt hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, saatat olla etsimämme henkilö. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus
Academic Work etsii kokoaikaista ostoreskontran hoitajaa Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Pohjola Rakennus Oy.

Pohjola Rakennus Oy on kasvava ja työntekijöiden tyytyväisyyteen panostava yritys, joka on palkittu sekä Kauppalehden Kasvuyrityksenä että Great Place to Work-kilpailussa.

Työtehtävä
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana asiakkaamme taloushallinnon tiimiä tehden kokonaisvaltaisesti eri ostoreskontran tehtäviä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi laskujen noutoa, ohjaamista hyväksyntäprosessiin, tiliöintiä sekä kirjanpidon kirjausten laatimista. Tulet toimimaan osana noin 7 henkilön tiimiä ja tueksesi saat osaavat kollegat.

Etsimämme henkilö on
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. merkonomi/tradenomi) sekä ymmärrystä taloushallinnon prosesseista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta. Olet työntekijänä oma-aloitteinen, reipas ja tarkka ja omistat positiivisen asenteen työntekoa kohtaan. Sinulla on sujuva suomen kielen taito, minkä lisäksi pärjäät myös englannin kielellä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: 37.5 h/vko

Kesto: 2 vuotta, jatkosta mahdollista keskustella

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Pohjola Rakennus Group PRG Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys, jolla on vankka osaaminen kaikilta talonrakentamisen osa-alueilta asuinrakentamisesta liike- ja tuotantotiloihin, korjausrakentamiseen ja infrarakentamiseen. Pohjola Rakennus rakentaa vuosittain 600-700 asuntoa sekä toimitilakohteita ja julkisia hankkeita Pirkanmaalle, Uudellemaalle, Jyväskylään ja Hämeenlinnan seudulle.

Konserni työllistää yhteensä jo lähes 2500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200 henkilöä. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 190 miljoonaa euroa. Pohjolassa panostetaan henkilöstön tyytyväisyyteen ja viihtyvyyteen. Yritys painottaa työturvallisuuden, työterveyden ja työhyvinvoinnin sekä henkilöstön koulutuksen tärkeyttä.
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotMaiju Virta
hel01@academicwork.fi
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan, mahdollisimm
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, 2 vuotta, jatkosta mahdollista keskustella
Haku päättyy11.02.2019 klo 23:55
Jätä hakemushttps://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-ostoreskontran-hoitajaa-pohjola-rakennus-oylle-tampereelle/15019700
Ilmoitus jätetty11.01.2019
Ilmoitusnumero9813766

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin