Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkösuunnittelija

Oy Academic Work Suomi Ab Turku

SÄHKÖSUUNNITTELIJA SWECO FINLAND OY:LLE

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva sähkö- tai talotekniikan insinööri jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu päästä kehittämään osaamistaan? Haluatko päästä työskentelemään erilaisten ja monipuolisten projektien parissa? Etsimme nyt sähkösuunnittelijaa asiakasyrityksellemme talotekniikan sähkösuunnittelun puolelle Turkuun. Jos olet etsimämme sähkösuunnittelija, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista sähkösuunnittelijaa Turkuun!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Sweco Finland Oy.

TYÖTEHTÄVÄ
Sähkösuunnittelijana tulet työskentelemään sähkö- ja talotekniikan projektien parissa osana sähkösuunnittelutiimiä. Työskentelet samanaikaisesti useiden projektien parissa aikaan. Projektien kohteet ovat eri kokoiset kiinteistöt vaihdellen asunnoista isompiin toimitiloihin. Työskentelet pääosin toimistolta käsin ja työnkuvaasi kuuluu suunnitteluprojektien ohella sisäiset palaverit sekä asiakaspalavereihin osallistuminen. Kokemuksen karttuessa pääset osallistumaan myös työmaakäynteihin. Tässä paikassa sinulla on mahdollisuus tehdä myös lopputyö, jos olet opinnäytetyötä vaille valmis insinööri.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Erilaiset sähkö- ja talotekniikan projektit
- Sisäisiin ja asiakaspalavereihin osallistuminen
- Työmaakäynnit

Tehtävä sopii erinomaisesti uraansa aloittelevalle insinöörille, jolla on halu oppia ja kehittyä työtehtävissään.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on vastavalmistunut tai opintojensa loppuvaiheessa oleva talo- tai sähkötekniikan insinööri. Sinulla on jo hieman kokemusta suunnittelu- tai sähköpuolen asennustehtävistä esimerkiksi kesätöiden ja harjoitteluiden kautta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, uskallat argumentoida omia mielipiteitäsi ja olet sosiaalinen tiimipelaaja. Opit nopeasti uudet ohjelmistot ja sinulla on motivaatiota sekä intoa päästä kehittymään. Tämän lisäksi sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Tehtävään sopiva koulutustausta (AMK: talo-, sähkö- tai sähkövoimatekniikka)
- Aikaisempaa kokemusta suunnittelu- ja asennustehtävistä
- Hyvät kommunikointi ja vuorovaikutustaidot
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.9

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
SWECO on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija sekä kestävän rakentamisen edelläkävijä. Heidän työnsä tuloksena syntyy muun muassa terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä vesihuollon ratkaisuja. Sweco Finland Oy osaa huomioida suunnittelussaan kattavasti kokonaisturvallisuuden kenttää rakennetussa ympäristössä, jossa nousevat esiin esimerkiksi sähköverkot, vesihuolto, puhdas vesi, lumikuormat, automatisoituva liikenne, teollisuus ja tuotantolaitosten automatiikka ja kyberturvallisuus.
YhteystiedotNora Tawast tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15013599
Työpaikan osoite20250 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, 12kk, jatko mahdollinen
Haku päättyy20.10.2018
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/sahkosuunnittelija-sweco-finland-oylle/15013599
Ilmoitus jätetty20.09.2018
Ilmoitusnumero9710470

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin