Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lastentarhanopettaja

Oy Ankkalampi - Ankdammen Ab Turku

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA ANKKALAMMEN PEPPIINA PÄÄSKYVUOREEN

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa idyllisellä omakotialueella sijaitsevaan päiväkotiimme Ankkalammen Peppiina Pääskyvuoreen. Pääskyvuoren lähellä oleva monipuolinen ja kiinnostava luonnonvarainen ympäristö tarjoaa luonnostaan uteliaalle ja tiedonhaluiselle lapselle ehtymättömän aarrearkun, runsaasti elämyksiä ja kokemuksia.

Talossamme työskentelee 8 varhaiskasvattajaa sekä laitosapulainen. Toimintamme kulmakiviä ovat rauhallinen arki ja monipuolinen pienryhmätyöskentely. Päiväkodissamme on 5 -vuotiaiden ryhmä, 3-4 - vuotiaiden ryhmä sekä alle 3 -vuotiaiden ryhmä.

Olet ammattilainen suurella A-kirjaimella, idearikas sekä lapsityötä rakastava varhaiskasvatuksen opettaja tai sosionomi. Arvostat pieniä hoitoryhmiä sekä laadukasta ja turvallista päiväkotiympäristöä. Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Sinulla pysyy langat käsissäsi, nautit vastuullisista työtehtävistä ja olet joukkuepelaaja. Aikaisempi kokemus sekä kiinnostus ympäristö- ja luonto-oppimisesta katsotaan eduksi.

Ankkalampi on hyvinvoinnin, laadukkaan arjen sekä toiminnallisen kaksikielisyyden päiväkoti. Samalla se on ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökunnan työpaikka! Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Turussa ja työllistämme yli 130 varhaiskasvattajaa. Tiimeissämme työskentelee yksiköiden vastaavia varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia, varhaiskasvatuksen opettajia sekä päiväkotiapulaisia. Olemme vakavarainen, kotimainen työnantaja.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Mikäli olet kiinnostunut mahdollisuudesta työskennellä Ankkalammen Peppiina Pääskyvuoressa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen rekry@ankkalampi-ankdammen.fi 9.8.2020 mennessä.

Lisätietoa Ankkalammesta löydät osoitteesta www.ankkalampi-ankdammen.fi sekä Peppiinasta www.peppiina.com
WWW-osoitehttp://ankkalampi-ankdammen.fi
YhteystiedotHeidi Ruhala
heidi@ankkalampi-ankdammen.fi
040 51666554
Työpaikan osoiteKäenkuja 3, 20610 TURKU
PalkkausTESin mukainen, G-palkkaluokka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasovittavissa
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.08.2020 klo 18:00
Jätä hakemusrekry@ankkalampi-ankdammen.fi
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395200

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin