Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjouslaskija

Oy CrossLam Kuhmo Ltd Kuhmo

Oy CrossLam Kuhmo Ltd on Suomen ensimmäinen CLT-levyn valmistaja ja toimittaja. Tehtaamme sijaitsee Kuhmon Kantolassa, joka on poikkeuksellinen puutuoteteollisuuden yrityskeskittymä. Tuotamme CrossLam-levyä rakennusteollisuuden tarpeisiin aina pientalokohteista suuriin moduulikerrostaloihin ja julkisiin rakennuksiin.

Voit olla taustaltasi rkm, insinööri tai muuten rakennusalaan hyvin perehtynyt henkilö. Sinulta tulisi löytyä kyky lukea rakennuspiirustuksia, Excel-osaamista ja rakentamisosaamista, CLT-tuoteosaamisen voimme tarvittaessa kouluttaa. Hyvä asiakaspalvelukyky on työssä välttämättömyys. Tehtävä on äitiyslomansijaisuus, mutta mikäli hoidat työsi hyvin, niin työsuhteen jatkuminen on sijaisuuden jälkeen mahdollista.

Työskentelet organisaatiossamme laajasti erilaisten projektien parissa pientalohankkeista suuriin puukerrostalokohteisiin ja julkisiin hankkeisiin kokemuksesi mukaisesti. Toimit tehtaan teknisenä asiantuntijana asiakasprojekteissa yhteistyössä tuotanto-organisaatiomme kanssa.
Tarjoamme työssäsi menestymiseen tarvittavan tuen ja innovatiivisen työympäristön Kuhmossa puurakentamisen näköalapaikalla.

Tarjoamme mahdollisuuksia olla CLT-markkinan edelläkävijänä ja kehittyä puurakentamisen huippuosaajaksi kokeneessa yritysympäristössä. Jos olet kiinnostunut työskentelemään alan edelläkävijäyrityksessä CLT-tuotteen parissa, olisi hienoa kuulla sinusta!
WWW-osoitehttp://crosslam.fi
YhteystiedotVille Manninen, myyntijohtaja, puh. 044 3141433, ville.manninen@crosslam.fi

Miikka Vainio, liiketoimintajohtaja, puh 040 5747991, miikka.vainio@crosslam.fi
Työpaikan osoiteKivikatu 4, 88900 KUHMO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, Äitiysloman sijaisuus
Haku päättyy05.06.2020 klo 23:59
Jätä hakemusVille Manninen, myyntijohtaja, puh. 044 3141433, ville.manninen@crosslam.fi
Miikka Vainio, liiketoimintajohtaja, puh 040 5747991,miikka.vainio@crosslam.fi
Ilmoitus jätetty21.05.2020
Ilmoitusnumero10354616

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin