Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä digimarkkinointiin

Oy Eniro Finland Ab Tampere

Meille viime vuosi oli kasvun vuosi. Taantumisen sijaan ylitimme tavoitteet ja porukkamme näytti, mistä meidän jengin jerkut on tehty! Halutaan nyt heimoomme lisää MYYJIÄ digimarkkinoinnin pariin Tampereelle - samoihin hommiin, kun meidän Lauri.

Lauri suoraselkäinen myyntimiehemme Tampereelta, käy töihin rahan takii - mut huom, suurin osa meidän jengistä kuitenkin rakkaudesta lajiin. Kun kello on 7.45, heittää hän rotsin niskaan tai vaihtoehtoisesti kääntää kylkeä - koska liukuma. Etätyö on Laurille arkea, mutta välillä pääsee moikkaamaan muuta jengiä toimistolle. Aamupalaverin turinat, mustaa huumoria, kuppi mustaa kahvia ja musta puhelin kouraan ei muuta kuin diilejä hankkimaan. No ei ole musta puhelin, eikä muuten meininki muutenkaan!

Laurin myyntityö sisältää Googlea, Facebookkia ja kotisivuratkaisuja unohtamatta meidän omaa 0100100-näkyvyyttä. Asiakkaat keiden kanssa Lauri on lähtenyt liikkeelle, ovat kasvattanut miehen omaa asiakassalkkua ja he ovat pysyneet Laurin asiakkaina siitä lähtien. Asiakaslistamme on viimeisen päälle mintissä, joten Laurin tavoin pystyt keskittymään itse tekemiseen.

Ai miksi myyjäksi Enirolle?

On brand new toimisto, on aamujumppaan taipuvat myyntipäälliköt, on mahdollisuus tienata mitä vaan! Tukena on sen verran timanttinen jengi, jonka kanssa on mukava sparrailla ja viettää aikaa - usein klo 16 jälkeenkään huomaa siis viihtyvänsä tän jengin kanssa. Ollaan osa kansainvälistä komppaniaa, joten sparrailua on antamassa niin suomalaiset kuin ulkomaisetkin kollegat -konserniyhteistyö on siis vankkaa. Me arvostetaan sun mielipidettä, joten varaudu pääseväsi osaksi toiminnan kehittämistä.

Jotta sopisit meille, kun nenä päähän, olis kiva, jos sulta löytyy puhelinmyynnin kokemusta, hurttia mustaa huumoria, sanavalmiutta ja näpsäkkää tilannetajua.

Nakkaa hakemus viimeistään 11.2.2021. Rekrymme käy niitä lävitse hakuajan rullatessa, joten ei kannata jättää hakemista deadlinen varaan. Hommat alkaa pätevällä koulutuksella 15.2.2021. Mukava saada sinut mukaan, ja jos ei ole oma juttu niin vinkkaa edes kaverille!
WWW-osoitehttp://www.sentraali.fi
YhteystiedotJos ei ihan auennut, niin myyntipäällikkömme Miika vastaa mielellään numerosta
044 344 4442 maanantaisin, keskiviikkosin ja perjantaisin klo 14-15. Ja jos ei vastaa, niin soittelee takaisin.
Työpaikan osoiteHatanpään valtatie 20, 33100 TAMPERE
PalkkausPohja + provisio
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa15.02.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy11.02.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1520&ProjectId=143920&DepartmentId=18981&MediaId=4639
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579439

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin