Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myynti- ja asiakasvastaava

Oy Eniro Finland Ab Tampere

Etsimme motivoitunutta huipputyyppiä täydentämään porukkaamme! Jos olet valmis kasvattamaan osaamistasi ja kiinnostunut kehittymään myynnin ammattilaiseksi, tämä on tilaisuuteesi tarttua työurasi ohjaksiin. Me Enirolla huolehdimme, että saat täyden valmiuden suoriutua myynnin tavoitteista samalla kun kasvatat osaamistasi joustavassa ja sinusta välittävässä työyhteisössä.

Tehtäväsi on tarjota yritysasiakkaille parhaita digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja. Myynti- ja asiakasvastaavana Eniro Finlandilla tulet myymään asiakkaiden itsensäkin tuntemia ja käyttämiä palveluita. Salkussasi ovat tunnetuimmat digitaalisen markkinoinnin kanavat kuten Google, Facebook ja kotisivuratkaisut, sekä 0100100-tuoteperhe. Työsi on uusasiakashankintaa, mutta saamalla rakennat omaa asiakassalkkuasi. Työsi tueksi tarjoamme hyvän perehdytyksen ja jatkuvan valmennuksen. Et jää yksin missään vaiheessa. Myynti tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse, mutta tarvittaessa voit tavata asiakkaita myös kasvokkain.

Olemme hyvin ylpeitä osaamisestamme ja tulemme panostamaan erityisesti juuri sinun koulutukseesi ja valmentamiseen. Tukenasi työskentelee joukko osaavia ammattilaisia, joilta toivottavasti kysyt apua aina sitä tarvitessasi - työkavereidesi ja esimiehesi apuun voit meillä aina luottaa. Kehittymisessäsi sinua kannustaa eteenpäin valmentajasi ja työtäsi sujuvoittavat modernit työvälineet. Myyntityö on tavoitteellista tekemistä, mikä motivoi ja haastaa meidät tuottamaan joka päivä loistavia asiakaskohtaamisia.

Tarjoamme sinulle
Kilpailukykyisen palkkauksen ilman palkkakattoa (pohja + provisio)
Ison talon edut (mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, kattava työterveys)
Kilpailukykyiset, myytävät tuotteet ja ammattitaitoisen tuotannon
Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa työtäsi
Toimitilat keskustassa
Joustavan työajan
Onnistumista tukevan ilmapiirin
Hyvän perehdytyksen joka jatkuu läpi koko kehityspolkusi

Mitä odotamme sinulta? Tämä lista ei tule olemaan loputon. Myynti- ja asiakasvastaavan työ vaatii sinulta alkuun lähinnä vain intoa ja halua oppia uutta sekä rohkeutta kysyä apua, kun sitä tarvitset. Kaiken muun opit meillä kouluttaessamme ja valmentaessamme sinua. Nopeamman startin työntekoon kuitenkin saat, kun olet avoin uuden oppimiselle. Osaat myös kuunnella ohjeita ja noudatat muutamia meidänkin arkea sujuvoittavia sääntöjä. Työskentelyotteeltasi toivomme sinun olevan ahkera, tarkka ja joustava. Aikaisempi kokemus myyntiyöstä on eduksi, mutta ei välttämätön. Tärkeintä on asenteesi oppia uutta ja tahtoa menestyä työssäsi. Alan kokemusta ja myyntitaitoja kartutat sitten kanssamme.

Miten edetä asiassa? Mikäli myynti- ja asiakasvastaavan työmme vaikutti sinusta kiinnostavalta, olisi hienoa kuulla sinusta lisää! Jos sinulla on mielessä kysymyksiä itse tehtävästä tai meillä työskentelystä, vastaavat myyntipäällikkömme Miika Aaltonen ja Tommi Laine mielellään niihin. Tavoitat Miikan 8.-10.7. klo 09-15 numerosta 044 344 4442 tai muina aikoinan sähköpostitse miika.aaltonen@enirofinland.fi. Tommin tavoitat parhaiten 27.7.-9.8. arkisin klo 09-15 numerosta 045 617 1555 tai muina aikoina sähköpostitse tommi.laine@enirofinland.fi.

Mikäli olet jo tältä istumalta valmis hakemaan ja kertomaan meille itsestäsi, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 9.8.2020 ja työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuun aikana. Käymme läpi hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään asti. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.


Oy Eniro Finland Ab/ Sentraali - onnistuneita asiakaskohtaamisia. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen - missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Tuotamme myös suomalaisten elämää helpottavia 0100100-hakupalveluita sekä yritysasiakkaille myyntiä edistäviä digitaalisia markkinointiratkaisuja. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia. Lisätietoa meistä: www.sentraali.fi : www.0100100.fi : www.enirogroup.com
WWW-osoitehttp://www.sentraali.fi
Yhteystiedottommi.laine@enirofinland.fi
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausPohjapalkka +provisio
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa07.09.2020, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1520&ProjectId=143892&DepartmentId=18981&MediaId=4626
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395478

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin