Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Nuorempi konsultti

Oy Finnrock Ab Helsinki

Oy Finnrock Ab on 1970 perustettu räjäytys- ja kalliorakennusalan konsultointiyritys. Päätoimialaamme ovat louhinta- ja maanrakennustöihin liittyvät ympäristöselvitykset, riskianalyysit, tärinämittaukset sekä rakennuskatselmukset. Työllistämme n. 50 henkeä ja liikevaihtomme on n. 5,5 MEUR. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Oulunkylässä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Vaasassa. Kuulumme Forcit-konserniin. Forcit Consulting on Pohjoismaiden johtava louhinta- ja maanrakennustöiden ympäristövaikutusten seurantaan ja mittaukseen keskittyvä yritysryhmä. Olemme toimineet alalla jo kohta 50 vuotta ja palveluksessamme on 100 henkeä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Haemme Helsingin toimipisteeseemme määräaikaiseen työsuhteeseen
(huhti-elokuu 2019) ahkeraa ja huolellista

NUOREMPAA KONSULTTIA

päätehtävät:
rakennuskatselmukset
tärinämittaukset
mittaus- ja katselmusraporttien tekeminen
muut toimipisteen avustavat tehtävät

Etsimme työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi. Aloituspäivä on sovittavissa ja kevään osalta töitä voi tehdä myös osa-aikaisesti, joten työ sopii hyvin esimerkiksi tekniikan alan opiskelijalle. Sopiva osaamistausta on esimerkiksi; ympäristö- , rakennus-, louhinta- tai infrapuolen insinööriopinnot tai työkokemus. Annamme tehtävään perehdytyksen ja jatkuvan osaamisen kehitystuen.

Hakemallamme henkilöllä on hyvät sosiaaliset taidot, järjestelmällisyyttä ja hän on itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Ajokortti sekä oma auto ovat välttämättömiä. Perusohjelmistojen (office, excel) osaaminen sekä hyvät ATK-taidot ovat tarpeen.

Lisätiedot tehtävästä:
Kari Saukkonen, p.010-8321308

Hakemukset palkkatoiveineen voi osoittaa sähköpostilla 27.1.2019
YhteystiedotKari Saukkonen, 0108321308, kari.saukkonen@finnrock.fi
Työpaikan osoiteMikkolantie 1 B, 00640 HELSINKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaisesti
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, huhti-elokuu
Haku päättyy27.01.2019 klo 23:59
Jätä hakemuskari.saukkonen@finnrock.fi
Ilmoitus jätetty11.01.2019
Ilmoitusnumero9814865

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin