Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Muu yleissihteeri

Oy OSS-Järjestöpalvelut Ab Helsinki

Nautitko siitä, kun asiat sujuvat järjestelmällisesti hyvän työsi seurauksena? Pysytkö kuitenkin rauhallisena, vaikka suunnitelmat muuttuvat? Osaatko jo laskutuksen ja taloushallinnon perusteet? Mikäli vastasit kyllä, lue ihmeessä ilmoitus tästä alta!

Oy OSS-Järjestöpalvelut Ab hakee palvelukseensa toimistosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 10.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työaika on 60% normaalista (22,5h/vko).

OSS-Järjestöpalvelut on osakeyhtiö, jonka omistavat valtakunnalliset sitoutumattomat korkeakouluopiskelijoiden edunvalvontajärjestöt Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL), Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry ja Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry. Yhtiö omistaa Helsingin Kampissa sijaitsevan toimitilan, jossa toimivat OLL, SAMOK, SYL, Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus sekä Suomen nuorisovaltuustojen liitto - Nuva ry. Yhtiö tuottaa järjestöille keskitetysti kiinteistö-, tilahallinto-, toimisto- ja ICT-palveluja.

Haemme tiimiimme toimistosihteeriä, joka haluaa olla mukana luomassa toimistolle hyvää henkeä ja työviihtyvyyttä. Sinun tehtäviisi kuuluu mm. aulapalvelut, toimistotilojen tarvike- ja huoltotilaukset, postitukset, kokousjärjestelyt, laskutusta, kirjanpitoa ja tarvittaessa palkanlaskennan sijaistus. Toivomme sinulta tarmokasta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja. Edellytämme sinulta osaamista laskutuksen ja kirjanpidon perusasioista sekä soveltuvaa koulutusta.

Me tarjoamme sinulle työyhteisöksi oman tiimisi lisäksi toimiston täynnä innokkaita opiskelijajärjestöjen asiantuntijoita. Työsuhteesi edut ovat hyvät ja työskentelyn tavat joustavat, tarjoamme mahdollisuuden myös tehdä osittain etätyötä. Tehtävässä noudatetaan 22,5 tunnin viikkotyöaikaa ja käytössämme on liukuva työaika. Tehtävän palkka on 1348 e/kk. Tulevaisuudessa voi olla mahdollisuus työajan nostamiseen.

Toimitathan hakemuksen ja CV:n suosittelijoineen OSS-Järjestöpalveluille viimeistään 20.12. klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen veera.alahuhta(at)oss-jarjestopalvelut.fi. Haastattelut järjestetään etänä 4.1.2022.

Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Veera Alahuhta, veera.alahuhta(at)oss-jarjestopalvelut.fi, p. 044 7800 202

Arkisin klo 16 jälkeen
Entinen toimistosihteeri Pauliina Voutilainen, p. 044 7800 207
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotVeera Alahuhta, Puh: 0447800202, veera.alahuhta@oss-jarjestopalvelut.fi
Työpaikan osoiteLapinrinne 2, 00180 HELSINKI
Palkkaus1348
Työ alkaa10.1.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty10.12.2021
Ilmoitusnumero11104497

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin