Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ympäristömyynti-insinööri

Ozonetech Oy Vantaa

Ozonetech on ruotsalainen, nopeasti kasvava ympäristöteknologiayhtiö, joka on palkittu useilla palkinnolla viime vuosina. Yhtiö kehittää ja myy ainutlaatuisia järjestelmäratkaisuja ilman ja veden puhdistamiseen otsonilla. Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa kiinteistöt, ravintolat, suurkeittiöt ja teollisuus. Ozonetech on vahvassa ja kasvussa useilla markkina-alueilla. Lisätietoa yrityksestä www.ozonetech.com.

Haemme myynti-insinööriä, joilla on vahva intohimo teolliseen prosessiin.

Useiden keskeisten hankkeiden avulla pyrimme laajentamaan ympäristöalan ammattilaisten tiimiä. Haluamme täyttää useita tehtäviä teknisten hankkeiden myynnin tukemiseksi, ja liittymään teollisuuden sovellusosastoon, joka kattaa Suomen ja Baltian. Tulevaisuuden vastuullasi ovat projektijohtaminen, sovellusten suunnittelu ja myynti kasvavien asiakkaiden määrän tukemiseksi.

Etsimme insinöörejä, joilla on erityinen asiantuntemus ilman ja veden käsittelyssä ja joilla on vahva tekninen tausta, joka haluaa kehittää ja kasvattaa liiketoimintaamme. Henkilökohtaiseen kehitykseen on runsaasti mahdollisuuksia. Voit nauttia liiketoiminnan kaupallisista näkökohdista ja löytää oikea ratkaisu asiakkaillemme. Olemme yhtäläisten mahdollisuuksien työnantaja ja tervetuloa sekä nais- että mieshakijat. Sinulla täytyy olla vahva intohimo teollisuuden ilman ja veden käsittelyyn, sekä erinomaiset viestintätaidot.

Keskityt teolliseen desinfiointiin ja kehittyneisiin hoitoratkaisuihin lääkkeiden jäämien poistamiseksi, ilmanpuhdistus- ja desinfiointiprosesseissa elintarvike- ja lääkealalla, sekä prosessiteollisuudessa.

Vaatimukset:
- Tekninen tai luonnontieteellinen tutkinto ympäristö-, kemian- tai teollisuustekniikassa
- Ajokortti
- Suomen ja Englannin kielen osaamista
- Vahva kiinnostus liiketoimintaan ja myyntiin

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen HR@ozonetech.com. Kirjoita "Ympäristömyynti-insinööri" aiheksi.
Huomaa, että hakijoiden määrän vuoksi voimme tarkastella vain niitä hakemuksia, jotka noudattavat edellä esitettyjä vaatimuksia ja ohjeita.
WWW-osoitehttp://www.ozonetech.com
YhteystiedotDima Pukki, Puh: 0449805760, d.pukki@ozonetech.com
Työpaikan osoiteTeknobulevardi 3-5, 01530 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.02.2019
Ilmoitus jätetty11.01.2019
Ilmoitusnumero9813955
Työnantajan viiteMyynti-insinööri

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin