Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lehdenjakaja (keikkajakaja)

P-S Suorajakelu Oy Kemi

Etsitkö osa-aikatyötä, jossa työpäivät ovat vakituiset, mutta voit joustavasti valita työn suorittamisen ajankohdan?

Tule meille keikkajakajaksi! Jaamme lehtiä ja mainoksia kerran viikossa, keskiviikkoisin. Työtä tehdään muutama tunti kerrallaan tai enemmänkin, jos niin haluat. Etsimme nyt keikkajakajia vaihtuville jakopiireille eri puolille Kemiä ja lähipaikkakuntia, sijaistamaan lomia ja avoimia jakopiirejä. Keikkajakajana voit itse vaikuttaa ansiotasoosi ja toivoa jakeluun tilanteestasi riippuen joko yhtä tai useampaa jakopiiriä kerrallaan, ja jaettavat tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Jos olet reipas ja työssäsi tarkka, sekä pidät itsenäisestä työskentelystä, olet etsimämme henkilö. Alueen tuntemus lasketaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on keikkajakajalle välttämätön.

Jakelutyö sopii erinomaisesti opiskeluiden tai toisen työn ohella tehtäväksi sivutyöksi.
Palveluksessamme työskentelee myös eläkeläisiä ja koululaisia. Työhön voi hakea jo sinä vuonna, kun täyttää 14 vuotta. Myös kevytyrittäjänä työskentely on halukkaille mahdollista.

Paljon lisätietoa työn sisällöstä, kokemuksia jakelutyöstä ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.jakajaksi.fi.

P-S Suorajakelu Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella. P-S Suorajakelu Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Mediatalo Keskisuomalainen on pörssissä noteerattu mediakonserni, joka kustantaa kymmeniä lehtiä ja sähköisiä medioita. Kustannustoiminnan lisäksi konsernin toimintaan kuuluu sanomalehtipainoja, markkinointiviestintää, tutkimustoimintaa, sekä sanomalehti- ja mainosjakelua, jossa Suomen Suoramainonta on valtakunnallisesti suurin toimija. Konsernin liikevaihto on noin 205 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 5 700 työntekijää.
WWW-osoitehttp://www.suorajakelu.fi
YhteystiedotP-S Suorajakelu Oy
Valiontie 2, 94450 Keminmaa
050 448 3156
kemitornio@ssm.fi
Työpaikan osoite94100 KEMI
PalkkausTES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti tai sop.mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sop.mukaan
Ilmoitus jätetty07.05.2021
Ilmoitusnumero10744924

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

47 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin