Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Muu lehdenjakaja, lähetti tai kantaja

P-S Suorajakelu Oy Siikalatva

P-S Suorajakelu Oy jakaa Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueella lehtiä, mainoksia, esitteitä ja muita painotuotteita yli 120 000 kotitalouteen. Olemme osa valtakunnallista Suomen Suoramainonta -ketjua. Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen

JAKELUPISTEPAIKANTAJAA

Työtehtäviisi kuuluu mahdollisten uusien jakelualueidemme kartoittaminen postilaatikoita paikantamalla älypuhelinsovellusta käyttäen. Saat ohjeet työn suorittamiseksi, karttamateriaalit ym. puhelimitse, sähköpostitse ja postitse toimistoltamme Ylivieskasta.

Toivomme sinulta huolellisuutta, itsenäistä työotetta ja hyvää paikallistuntemusta. Oman auton käyttömahdollisuus on työssä välttämätön.

Työ on määrä suorittaa viikkojen 47-48 aikana. Työaikasi saat määrittää itse.

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostitse 17.11. mennessä osoitteeseen info@suorajakelu.fi. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana, ja palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.suorajakelu.fi
Yhteystiedotinfo@suorajakelu.fi
050 3260 635
Työpaikan osoite92600 PULKKILA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoalle 11 pv
Ilmoitus jätetty10.11.2017
Ilmoitusnumero9400802

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin