Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varastotyöntekijä

P-S Suorajakelu Oy Keminmaa

P-S Suorajakelu Oy jakaa Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueella lehtiä, mainoksia, esitteitä ja muita painotuotteita yli 120 000 kotitalouteen. Olemme osa valtakunnallista Suomen Suoramainonta -ketjua. Haemme nyt Keminmaan toimipisteeseemme

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa lehtien ja mainosten kuljetus lehdenjakajillemme (vähintään B-luokan ajokortti vaaditaan) sekä puhelinpäivystys. Lisäksi tarvittaessa osallistut mm. mainospainotuotteiden ja kaupunkilehtien vastaanottoon ja niputtamiseen, lehdenjakelutyöhön, lehtien ja mainosten lajitteluun sekä jakelupiirien talousmäärälaskentoihin. Työtä on tarjolla 1-5 työvuoroa viikossa, vaihdellen tarpeen mukaan. Suurin osa työvuoroista sijoittuu arkipäiville, mutta työvuoroja voi olla myös iltaisin ja lauantaisin.

Toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta, hyvää paikallistuntemusta. Hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi, samoin kyky kommunikoida ulkomaalaistaustaisten työntekijöidemme kanssa.

Tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää, eli jos pidät vaihtelevasta työstä eikä sinulla mene sormi suuhun haastavien tai nopeatempoisten työpäivien aikana, ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin, olet etsimämme henkilö.

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostitse 6.4.2018 mennessä osoitteeseen hakemus@suorajakelu.fi, sähköpostin aiheeksi voi laittaa "Varastotyöntekijä Keminmaa". Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.suorajakelu.fi
YhteystiedotP-S Suorajakelu Oy
Valiontie 2, 94450 Keminmaa
p. 050 448 3156
hakemus@suorajakelu.fi
Työpaikan osoite94450 KEMINMAA
PalkkausTuntipalkka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemuskemi@suorajakelu.fi
Ilmoitus jätetty21.03.2018
Ilmoitusnumero9524128

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin