Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Valmennuspäällikkö Padel Academy Finland

Padel Sports Oy Vantaa

Valmennuspäällikkö Padel Academy Finland
Padel Sports Oy on Suomen ensimmäinen padelyritys, joka pyörittää Padel Club Finland -klubiketjua. Yrityksemme on syntynyt vuonna 2016 suuresta rakkaudesta padeliin. Kehitämme jatkuvasti yritystämme ja kehitymme yhdessä joukkueena, jotta kaikki muutkin padeliin koukuttuneet voisivat saada aina parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

Padel Academy Finlandin missio on opettaa suomalaisille padelharrastajille tekniikkaa, taktiikkaa sekä oikeaa lajikulttuuria. Olemme tehneet lujasti töitä, että valmennuksen taso klubeillamme on korkealaatuista.

Haemme nyt Padel Academyyn valmennuspäällikköä, joka vastaa valtakunnallisesti koko ketjumme valmennus- ja kilpailutoiminnasta; valmennuskonseptimme ja -tuotteidemme kehittämisestä sekä resurssoinnista. Padel Academyn toiminnan piiriin kuuluu laaja joukko eri-ikäisiä ja -tasoisia pelaajia junioreista senioreihin ja ensikertalaisista lajin huipulla pelaaviin ja sinne tähtääviin.

Olet uusi valmennuspäällikkömme, jos

- tunnet suurta paloa valmennukseen ja sen kehittämiseen.
- olet kiinnostunut ylläpitämään ja kehittämään akatemiamme kokonaisvaltaista asiantuntijuutta, lajiosaamista ja verkostoa etsimällä määrätietoisesti laji- ja valmennustietoa sekä kontakteja myös uusista kansainvälisistä kanavista.
- pystyt organisoimaan toimintaa sekä toimimaan innostavana tiimin vetäjänä ja kouluttajana nopeasti kasvavalle joukolle padelvalmentajia ja -ohjaajia ympäri Suomen.


Tarjoamme:

- huippumielenkiintoisen tehtävän osana ammattitaitoista ja padeliin intohimoisesti suhtautuvaa yritystämme, joka tarjoaa tämän vuoden lopulla valmennustoimintaa jo 15 klubilla ja yli 80 kentällä ympäri Suomen.
- täyden tuen päävalmentajaltamme Gabo Loredolta, joka on yksi padelvalmennuksen ehdottomista huipuista.
- panostuksemme osaamiseesi ja sen jatkuvaan kehittämiseen.


Pääkonttorimme toimii pääkaupunkiseudulla, mutta asuinpaikkasi voi olla myös muualla Suomessa. Työ edellyttää matkustamista niin Suomen rajojen sisällä kuin niiden ulkopuolellakin.

Tuletko mukaan tekemään uskomattoman hienoa padeltarinaa Suomessa?

Hakuaika päättyy 22.5.2021.
Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Tirkkonen-Saunamäki 0505377286 tai mari@padelclub.fi
YhteystiedotMari Tirkkonen-Saunamäki, mari@padelclub.fi
Työpaikan osoiteTammiston Kauppatie 27, 01510, Vantaa, 01510 VANTAA
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy21.05.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://padelclubfinland.teamtailor.com/jobs/1160675-valmennuspaallikko-padel-academy-finland
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10738447
Työnantajan viite233566

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin