Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erikoistuva lääkäri

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Kiinnostaisiko työskennellä Suomen toiseksi suurimmassa keskussairaalassa lähellä pääkaupunkiseutua?

Haemme kahta (2) lastentautien ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ määräaikaisiin virkoihin tarvittavan runkopalvelusi ajaksi, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään, lastentautien klinikkaan keskussairaalaan Lahteen.

Lastentautien klinikkaan kuuluvat lastentautien poliklinikka, jonka yhteydessä toimii päiväosasto, kaksi vuodeosastoa, vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosasto ja isompien lasten vuodeosasto sekä lasten kotisairaala. Klinikallamme on 10 erikoislääkärin virkaa. Lisäksi kanssamme työskentelee viisi erikoistuvaa lääkäriä. Lastentautien etupäivystys toimii yhteispäivystyskeskuksessa, Akuutti24:ssä.

Lastentautien erikoistuvana lääkärinä työskentelet klinikan eri toimipisteissä ja lastentautien päivystyksessä. Konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät, ja seniorit ohjaavat mielellään.

Tarjoamme sinulle monipuolisen lastentautien runkovaiheen koulutuksen keskussairaalassa, innostuneen ja osaavan työyhteisön sekä säännölliset koulutusmahdollisuudet. Toivomme, että terveyskeskuspalvelut on suoritettu. Päijät-Hämeen keskussairaalassa on myös hyvät mahdollisuudet tutkimustyöhön, mm. kokenut tutkimuskoordinaattori ja -hoitajia sekä tutkimusmyönteinen ilmapiiri.

Vuoden 2018 alusta Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä liittyi osaksi Helsingin yliopistollista erityisvastuualuetta. Sairaalamme säilyy jatkossakin laajan päivystyksen sairaalana.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Kysy rohkeasti lisätietoja ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotYlilääkäri Mikko Lavonius
puh. 044 719 5233
mikko.lavonius@phhyky.fi
Työpaikan osoiteKeskussairaalankatu 7, 15850 LAHTI
PalkkausLääkärisopimus
Työ alkaaTouko-kesäkuu, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy22.02.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-11-36-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846949
Työnantajan viitePHHYKY-11-36-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin