Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

HR-asiantuntija, rekrytointi

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Tiimin jäsenemme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme HR-ASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen yhtymän henkilöstöpalveluihin, Lahteen.

Toimit organisaatiomme esimiesten tukena rekrytointiprosessien eri vaiheissa. Käytännössä tämä tarkoittaa esimiesten auttamista hakuilmoitusten laatimisessa, julkaisukanavien valinnassa, hakijaviestinnässä sekä haastatteluissa. Huolehdit kokonaisvaltaisesti siitä, että rekrytointiprosessimme sujuvat sekä esimiesten että hakijoiden suuntaan ketterästi ja joustavasti ja ennen kaikkea rakentavat parasta mahdollista työntekijäkokemusta.

Katsomme vahvasti tulevaan, joten mahtavaa jos tuot tiimimme entisestään idearikasta ajattelua ja modernia lähestymistä rekrytointien toteuttamiseen. Kehittäminen on läsnä työtäsi miltei kaikessa tekemisessäsi painottuen työnantajamielikuvan vahvistamiseen sekä eri ammattiryhmien markkinointisuunnitelmiin. Pääset lisäksi kouluttamaan esimiehiämme rekrytointijärjestelmän käytössä. Halun ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus osallistua työyhteisön ajankohtaisiin kehittämishankkeisiin.

Etsimme ensi sijassa huipputyyppiä, mutta edellytämme myös soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja aiempaa kokemusta rekrytointityöstä. Tehtävässä menestyt, jos sydämesi sykkii rekrytointityölle - olet suunnitelmallinen sekä sinulla on aito asiakaslähtöinen ja yhteistyötä edistävä ote tekemiseen.

Lähetä hakemuksesi pian ja liity huippujengiimme! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotSatu Uusitalo
puh. 044 440 3445
satu.uusitalo@phhyky.fi
ajalla 22.9. ja 25.9. klo 8-16
Työpaikan osoiteKeskussairaalankatu 7, 15850 LAHTI
PalkkausSoveltuva KVTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.09.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-14-72-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461456
Työnantajan viitePHHYKY-14-72-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin