Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kärpäsen palvelutaloon, Lahteen.

Palvelutalomme tarjoaa tehostettua palveluasumista 37 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Tavoitteenamme on asukaslähtöinen laadukas hoito ja huolenpito turvallisessa kotiympäristössä. Hoitotyössä painotamme ikääntyneen toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta.

Lähihoitajana tehtävänkuvasi on monipuolinen ja laaja sekä edellyttää hyvää organisaatiokykyä. Meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoitotyöstä. Etsimme joukkoomme sinua, joka hoidat sydämellä ja laadukkaasti ikääntyneet asiakkaamme. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja. Edellytämme kuitenkin sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Työ on kolmivuorotyötä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja sekä voimassa oleva lääkehoidon lupa (LOP).

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi jo tänään!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotSairaanhoitajat Tiina Salo ja Riitta Markkola
puh. 044 7161026
tiina.i.salo@phhyky.fi, riitta.makkola@phhyky.fi
Työpaikan osoitePalokunnantie 9, 15800 LAHTI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaa31.08.2020
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-12-317-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396335
Työnantajan viitePHHYKY-12-317-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin