Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja, varahenkilöstö

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Pidätkö vaihtelevasta ja itsenäisestä työstä?

Vahvistamme Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kotiin vietäviä palveluita ja haemme LÄHIHOITAJIA vakinaisiin työsuhteisiin kotihoidon varahenkilöstöön ja resurssipooliin Lahteen ja Lahden ympäristökuntiin.

Varahenkilöstössä työtä tehdään vaihtelevasti eri alueilla, 1-3 päivän ajan. Resurssipoolissa työskennellään samassa yksikössä pääsääntöisesti noin viikon ajan, tarvittaessa pidempään. Työvuorosi tiedät etukäteen, mutta alue vaihtuu tarpeen mukaan. Työaikaa voimme räätälöidä toiveidesi mukaan, työ on kaksivuorotyötä.

Varahenkilöstötyö sopii sinulle, jos pidät vaihtuvasta työympäristöstä ja arvostat kuukausipalkkaisen työsuhteen ennakoitavuutta. Varahenkilöstössä saat keskittyä asiakastyöhön. Sinulla ei ole omia vastuuasiakkaita, joten kirjallista työtä on hieman vähemmän.

Lähihoitajamme tekevät kotihoidossa paljon sairaanhoidollista työtä. Tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta, sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Saat meiltä reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat työn luonteen suhteen välttämättömiä.

Meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoitotyöstä. Etsimme joukkoomme Sinua joka hoidat sydämellä ja laadukkaasti ikääntyneet asiakkaamme. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja. Edellytämme kuitenkin lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi jo tänään! Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotPalveluesimies Paula Hopia-Hakkarainen
puh. 044 4403205

Palveluesimies Soili Viitaniemi
puh. 044 4403201
Työpaikan osoiteNiemenkatu 77, 15240 LAHTI
PalkkausAlkaen 2172,84 €/kk
Työ alkaa01.01.2020, 2.12.2019 tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.12.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-13-329-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty19.11.2019
Ilmoitusnumero10170999
Työnantajan viitePHHYKY-13-329-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

18 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin