Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Neurologian erikoistuva lääkäri

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Haluatko työskennellä Suomen toiseksi suurimmassa keskussairaalassa lähellä pääkaupunkiseutua?

Haemme neurologiaan ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ määräaikaiseen virkaan tarvittavan koejakson ja runkopalvelusi ajaksi, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään, neurologian klinikalle keskussairaalaan Lahteen.

Neurologian klinikkaan kuuluvat poliklinikka, 18-paikkainen vuodeosasto ja 6-paikkainen aivohalvausyksikkö. Klinikallamme on kahdeksan erikoislääkärin virkaa ja kehitysvammalääkärin virka. Päivystyskeskukseen pääsee työskentelemään perehdytyksen jälkeen.

Neurologiaan erikoistuvalle lääkärille suunnitellaan kierto eri toimipisteissä ja päivystämäänkin pääsee. Ohjauksesta on huolehdittu kaikissa neurologian toimipisteissä. Tarjoamme sinulle monipuolisen neurologian koulutuksen keskussairaalassa, innostuneen ja osaavan työyhteisön sekä säännölliset koulutusmahdollisuudet.

Toivomme, että terveyskeskuspalvelut on suoritettu. Päijät-Hämeen keskussairaalassa on myös hyvät mahdollisuudet tutkimustyöhön, mm. kokenut tutkimuskoordinaattori sekä tutkimusmyönteinen ilmapiiri. Sairaalassamme on edustettuna 40 eri erikoisalaa ja se toimii laajan päivystyksen sairaalana.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi laillistetun lääkärin pätevyyttä sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotYlilääkäri Liisa Luostarinen
puh. 044 719 5533
liisa.luostarinen@phhyky.fi
Työpaikan osoiteKeskussairaalankatu 7, 15850 LAHTI
PalkkausLääkärisopimus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy16.05.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-11-219-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty19.04.2021
Ilmoitusnumero10710087
Työnantajan viitePHHYKY-11-219-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin