Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja, SoteKoti

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJIA vakituisiin työsuhteisiin Akuutti24:n kenttäpalveluiden SoteKoti yksikköön päivystysapu- ja kotisairaalan koordinaatiotyöhön, Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen.

Akuutti24 kenttäpalvelut vastaa Päijät-Hämeen ensihoitopalveluista, kotisairaala- ja päivystysapu 116117 toiminnoista. Suoritamme vuosittain noin 46 000 ensihoidon tehtävää, noin 24 000 kotisairaalan potilaskäyntiä sekä vastaamme yli 100 000 päivystysapu 116 117 puheluun.

Akuutti 24 kenttäpalveluiden ytimenä toimii Sosiaali- ja terveystoimen koordinaatio- ja tilannekeskus (SoteKoti), johon kuuluu Päivystysapu 116117 toiminta, kotisairaalan koordinaatiokeskus sekä ensihoidon kenttäjohto ja tilanneseuranta. SoteKoti:n toiminta on ympärivuorokautista viikon jokaisena päivänä, eli teemme kolmivuorotyötä.

Työ Päivystysapu 116117 palvelussa on puhelimessa tehtävää hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arviointia, jossa toimintaohjeiden ja puhelun sisällön mukaisesti annetaan terveysneuvontaa, ohjataan oikeiden palveluiden piiriin tai järjestellään muuta ohjausta tai apua.

Kotisairaalan koordinaattoreiden työ on kotisairaalan yksiköiden päivittäistä koordinointia, potilaiden hoidon suunnittelua ja organisoimista. Kotisairaalan koordinaattorit toimivat kiinteässä yhteistyössä Päivystysavun ja ensihoidon kenttäjohtajan / ensihoitopalvelun kanssa suunnitellessa hoidontarpeenarviokäyntejä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä ottaa vastuuta ja toimia itsenäisesti. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä positiivista asennetta. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat lääkehoitoluvat (LOVe), mutta mikäli sinulta ei niitä löydy, voit suorittaa ne kauttamme.

Edellytämme sinulta ensihoitaja tai sairaanhoitaja (AMK) ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja sairaanhoitajan pätevyys sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työtehtävien hoitamisessa hyödyksi on pitkä työkokemus akuuttitoimialueilta tai sairaanhoitajan vastaanottotyöstä. Tietoteknisten ohjelmistojen hallinta ja useiden asioiden yhdenaikainen hallinta ovat tarvittavia ominaisuuksia tässä työtehtävässä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotOsastonhoitaja Jenni Laaksonen
puh. 044 482 8086

Ensihoitopäällikkö Sami Rive
puh. 044 440 6139
Työpaikan osoiteKeskussairaalankatu 7, 15850 LAHTI
PalkkausSoveltuva KVTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.06.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-11-297-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354824
Työnantajan viitePHHYKY-11-297-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin