Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja, varahenkilöstö PHKS

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen keskussairaalan hoitotyön palvelukeskuksen lyhytaikaisten poissaolojen varahenkilöstöön. Kotiosastonasi on hoitotyön palveluyksikkö. Pääsääntöisenä kiertoalueena toimivat konservatiiviset vuodeosastot.

Varahenkilönä paikkaat osastoille tulevia äkillisiä poissaoloja ja kiertoalueena toimivat pääsääntöisesti konservatiiviset vuodeosastot. Keskussairaalan varahenkilöstöä on vahvistettu viime vuosina ja toimintaa kehitetään edelleen aktiivisesti. Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolista työtä mukavassa työyhteisössä sekä nykyaikaisen, korkeatasoisen ja kiinnostavan työympäristön ja perehdytyksen tehtävään.

Arvostamme kliinisen osaamisen lisäksi vastuullista, aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta sekä rakentavia yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta konservatiivisen puolen tuntemusta. Kokemus varahenkilöstöstä katsotaan sinulle eduksi. Jos tunnistat itsesi esille tuoduista hakukriteereistä ja omaat mielestäsi hyvät työelämätaidot, saatat olla etsimämme vahvistus motivoituneeseen työryhmäämme. Voit aloittaa tehtävässä jo syksyllä 2020 tai viimeistään 1.1.2021.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen oikeuden käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotOsastonhoitaja Mika Vänskä
puh. 044 440 6038
Työpaikan osoiteKeskussairaalankatu 7, 15850 LAHTI
Palkkaus2554,29 €/kk
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 12:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-11-335-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty11.06.2020
Ilmoitusnumero10373928
Työnantajan viitePHHYKY-11-335-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

61 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin