Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja, varahenkilöstö PHKS

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) SAIRAANHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin Päijät-Hämeen keskussairaalan hoitotyön palveluyksikön varahenkilöstöön. Valitut sijoitetaan akuuttialueen varahenkilöstöön.

Varahenkilönä paikkaat osastoille tulevia äkillisiä poissaoloja ja kiertoalueena toimivat pääsääntöisesti akuuttialueen osastot. Keskussairaalan varahenkilöstöä on vahvistettu viime vuosina ja toimintaa kehitetään edelleen aktiivisesti. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolista työtä mukavassa työyhteisössä sekä nykyaikaisen, korkeatasoisen ja kiinnostavan työympäristön ja perehdytyksen tehtävään.

Arvostamme kliinisen osaamisen lisäksi vastuullista, aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta sekä rakentavia yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta akuuttialueen tuntemusta. Kokemus varahenkilöstöstä katsotaan sinulle eduksi. Jos tunnistat itsesi esille tuoduista hakukriteereistä ja omaat mielestäsi hyvät työelämätaidot, saatat olla etsimämme vahvistus motivoituneeseen työryhmäämme.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotOsastonhoitaja Mika Vänskä
Puh. 044 440 6038
Työpaikan osoiteKeskussairaalankatu 7, 15850 LAHTI
Palkkaus2554,29 €/kk
Työ alkaa1.9.2020
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 12:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-11-334-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty11.06.2020
Ilmoitusnumero10373976
Työnantajan viitePHHYKY-11-334-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

60 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin