Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaaliohjaaja

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALIOHJAAJAA määräaikaiseen virkaan Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymää, TYP:hen (työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu), Lahden toimipisteeseen. Määräaikaisuus on ajalle 1.3.2019 - 25.2.2020.

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on yhteistoimintamalli, jossa te-toimisto, sosiaalityö ja Kela arvioivat yhdessä työttömän asiakkaan kanssa hänen palvelutarpeet, suunnittelevat yhdessä asiakkaalle työllistymisen kannalta tarkoituksenmukaiset palvelukokonaisuudet sekä vastaavat työllistymisprosessiin etenemisestä ja seurannasta.

TYP-toiminnan tavoitteena on edistää monialaista tukea tarvitsevan asiakkaan työllistymistä / työelämään kuntoutumista tarjoamalla hänelle julkisia työvoimapalveluja, kuntien tarjoamia työllisyyttä edistäviä palveluja sekä sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalveluja asiakkaan palvelutarpeen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja monialaista tiimi- ja verkostotyötä työttömien asiakkaiden parissa. Monialaiseen tiimiin kuuluu esim. te-asiantuntijoita, terveydenhoitaja ja sosiaalityöntekijöitä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta innostusta ja kokemusta työikäisten kanssa tehtävästä sosiaaliohjauksesta sekä tiimi- ja verkostotyöstä. Lisäksi arvostamme positiivista ja aktiivista työotetta, myönteistä asennetta oman työn kehittämiseen sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilölaista annetun lain (817/2015) mukaisen sosionomin kelpoisuuden.

Kiinnostuitko? Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotJohtava sosiaalityöntekijä Taina Nurmikumpu
puh. 044 018 7142
taina.nurmikumpu@phhyky.fi
Työpaikan osoiteSaimaankatu 64, 15140 LAHTI
PalkkausSoveltuva KVTES
Työ alkaa01.03.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Määräaikaisuus on ajalle 1.3.2019 - 25.2.2020
Haku päättyy24.02.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-13-28-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846599
Työnantajan viitePHHYKY-13-28-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin