Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä, lapsiperhepalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaisiin virkoihin lapsiperhepalveluiden perhesosiaalityöhön, Lahteen. Määräaikaisuudet ovat ajoille 1.9.2020-30.11.2020 ja 14.9.2020-31.12.2020.

Perhesosiaalityössä tehtäviisi kuuluvat mm. palvelutarpeen arviointien tekeminen ja lastensuojelun tarpeen selvittäminen yhdessä lapsen, perheen ja verkostojen kanssa. Perhesosiaalityössä käsitellään myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita.

Tehtäviisi kuuluvat myös lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukainen suunnitelmallinen sosiaalityö ja sosiaaliohjaus sekä muiden sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen koordinointi. Vastaat erityisen tuen tarpeessa olevien lasten palvelutarpeiden arvioinneista ja mahdollisista lastensuojelun tarpeen selvittämisistä.

Asiakassuunnitelmaan perustuvan työskentelyn aikana toimit erityistä tukea tarvitsevan lapsen omatyöntekijänä ja omatyöntekijänä toimivan sosiaaliohjaajan työparina. Lisäksi käsittelet asiakkuudessa olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea. Tavoitteena on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja tarpeen mukaiset palvelut.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän sosiaalihuollon asiakasperheiden parissa, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla mukana kehittämissä työtämme. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn luonteen takia.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Ennen viran vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.phhyky.fi
YhteystiedotJohtava sosiaalityöntekijä Saila Herrala-Tuunainen
puh. 050 539 1608
saila.herrala-tuunainen@phhyky.fi
Työpaikan osoiteVapaudenkatu 23, 15101 LAHTI
Palkkaus3708,73 €/kk
Työ alkaa14.9.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy27.09.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PHHYKY-13-319-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461722
Työnantajan viitePHHYKY-13-319-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin